Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Garnitura la fripturi.


Recommended Posts

1 radacina hream

putina supa de carne

200 gr. smantana

sare dupa gust

Hreanul se curata de coaja ,se rade prin razatoare mica, se pune peste el sare si se opareste cu supa de carne,se lasa asa cam 30 minute.Apoi se scurge de zeama si se amesteca cu smantana adaugandu-se sare dupa gust.Se poate servu si la fripturile cu sos alb dar si la carne fiarta.

 

bita doina

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...