Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

steriletul si menstruatia

Recommended Posts

mi-am montat sterilet acum 4 luni; am observat ca treptat menstruatia mi-a devenit mult mai putin abundenta, dar si ca a inceput sa se transforme, sa nu mai fie sange proaspat, cum era inainte de sarcina, si inainte de sterilet. stiu ca acesta produce scimbari majore local, dar luna aceasta ciclul meu a fost ... de parca n-a fost ... adica cateva pete maronii.

nu ca m-ar deranja, ba din contra :))

pentru cele care cunosc domeniul sau au experiente personale cu striletele, intrebarile mele sunt : cumva, treptat menstruatia se reduce pana ajunge sa lipseasca aproape deloc ? este normal sa nu mai curga sange proaspat ? sau ar trebui sa ma ingrijorez ? a mai ramas cineva insarcinata dupa scoaterea steriletului, si cam la ce perioada ? deocamdata eu si sotul meu nu am mai vrea copii, dar peste vreo 5-6-7 ani, posibil sa mai vrem si o fetita ...

va multumesc pentru raspunsuri !

poze

dienuta si bebe-luca

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Dupa ce mi-am montat steriletul o perioada nici nu am avut menstruatie(era si la scurt timp dupa sarcina si poate si din cauza asta).Apoi cand mi-a venit era foarte,foarte abundenta si se intindea pe mai multe zile(8,9 zile).Cu timpul a inceput sa se reduca in intensitate,dar si in durata.Eu inca am cam 4 zile menstruatie,iar spre sfarsitul perioadei incepe sa se maroneasca,dar pana atunci este normal.

Cat priveste intrebare cu ramasul insarcinata dupa scoaterea steriletului nu te pot ajuta decat cu informatie teoretica ca poti ramane insarcinata fara probleme,iar timpul in care poti face asta cred ca depinde mai mult de fiecare persoana decat de efectele steriletului.

Poate ar trebui totusi sa mergi la un medic sa ii explici despre menstruatia ta,caci sunt destule cazuri de persoane care nu au suportat steriletul.De fapt a mai fost un subiect legat de sterile:aiciid="red"> poate gasesti ceva care sa te intereseze

Pozici cu noi

"Cronometrul" lunilor

Eu am sterilet de 6 ani (l-am pus la 2 luni dupa nastere, adica cand mi-a venit menstruatia). Nu am avut nici un fel de probleme de la el, menstruatia este mai putin abundenta si mai scurta ca durata in timp (3-4 zile), am avut niste sangerari maronii si am fost la control insa nu erau din cauza steriletului ci a racelii, aveam o inflamare a ovarelor.

La mine steriletul a avut exact efectul contrar: menstruatii mai abundente si de 5-6 zile.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Depinde de sterilet. Steriletul mirena care este unul pe baza de progesteron, poate induce lipsa ciclului. Sunt unele ca niste dispozitive care blocheaza patrunderea ovulului in uter care stiu ca dau cicluri abundente si de lunga durata. Si eu am Mirena si acum am un ciclu uneori o zi alteori deloc. Nici nu mai tin evidenta. Sper sa fie bine caci asa este minunat sa nu mai ai grija lui.

L.Popa

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...