Theiuta Publicat August 21, 2006 Raport Distribuie Publicat August 21, 2006 Buna dimineata! Problema sta astfel:Eu sint o fire mai sportiva, practica si nu sint genul care sa stea la coafor o data pe luna,cosmetice, alea, alea. M-a ajutat si fizicul(Mutumesc lui Dumnezeu). Intrucit implinesc in curind o virsta rotunda(35 ani), vreau sa fac o schimbare look-ului meu si nu stiu cum. Intreb mai ales fetele din Bucuresti si, in special pe cele din Dr. Taberei.Stiti vreun hair-stylist, care sa ma sfatuiasca cum mi-ar sta bine sa imi schimb freza, in functie de culoarea ochlor, forma fetei, stiti voi.Ca de coafeze si de texte "va tund cum vreti dumneavoastra), m-am saturat. Totodata, as vrea sa existe si un make-up artist bun care sa ma sfatuiasca in legatura cu adoptarea unui alt stil de machiaj. Va rog, credeti ca ma puteti ajuta? Theiuta poze cu Nicolasid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiquelle Postat August 22, 2006 Raport Distribuie Postat August 22, 2006 De ce nu incerci la Geta Voinea? _______________________ IUBESC VIATA! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LORE33 Postat August 22, 2006 Raport Distribuie Postat August 22, 2006 Incearca la DIVA ART linga BRD si BILLA in Drumul Taberei.Intreaba de ADRIANA.Sper sa fii multumita.Preturile sunt rezonabile. LOREDANA si MIHAI "Infrint nu esti atunci cind singerezi,nici ochii cind in lacrimi ti-s.Adevaratele infringeri sunt renuntarile la vis." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi22na Postat August 22, 2006 Raport Distribuie Postat August 22, 2006 buna,eu zic sa mergi la salonul din plaza,sunt adevarati stilisti si nu e scump.uitate pe un site cu saloanele din buc www.divahair.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.