Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

surimi

danitin

Recommended Posts

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Surimi se mananca in salate in general. Insa poti face un sos foarte bun de pus pese pastele fainoase. Adica tai surimi rondele, il prajesti in ulei astfel incat se desface ca niste latze ( scuze comparatia), adaugi sos de rosii si condimente si lasi la foc mic. Dupa care le pui peste paste.

Eu le prefer cu maioneza pur si simplu. Chiar imi place sa am asa ceva in frigider si sa iau un baton de surimi, il dau prin maioneza si il mananc asa [:D]

Cineva zicea de dezghetat, aici sunt sub forma de batoane si sub vid la temperatura de frigider.

Alina si Amalia 17.11.2005

Povestea nasterii

Distribuie pe alte site-uri

Salata de Surimiid="red"> 1.

Betisoarele de surimi se taie cubulete mici , se adauga porumb (de la conserva ) , maioneza , piper si sare dupa gust .

Se serveste pe paine prajita .

Salata de surimi id="blue"> 2.

Betisoarele de surimi taiate cublete se amesteca cu rosii taiate cubulete ,ceapa verde taiata marunt si usturoi verde tocat marunt , sare , piper si putin ulei de masline .

Se servste pe felii de paine prajita .

Pofta Buna!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Eu fac salata din ei si e [pofta][pofta][pofta]

Salata verde

Surimi

Creveti

Ulei de masline

Usturoi

Lamai

Sare

Pun intr-un castron salata verde taiata fidelutza,peste ea pun surimii taiati cubuletze,crevetii asa cum sunt,fac putin mujdei de usturoi si torn peste,ulei de masline,lamaie si sare (toate dupa gust)

Se poate face si fara creveti.

Pofta buna!!!

Fa salata asta asta si iti zic ca ai sa ma pomenesti,este fenomenala[pofta][pofta][pofta][pofta]Mai am si eu prin congelator vreo 2 pachete de surimi ,dar din pacate n-am mai gasit salata verde[bang][bang][bang]

1 ,2

3

Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...