Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Nu imi tin bine copilul in brate?

Recommended Posts

Uitati-va la poze ca sa intelegeti ce zic, pls! Multe babe m-au oprit pe strada ca nu imi tin bine copilul, ca e prea mic sa stea la verticala (nu are inca 3 luni)...si eu nu mai stiu ce sa zic. La spital mi s-a recomandat sa il tin asa cat mai mult, deoarece vomita mult...habar nu am...

Voi ce ziceti?

POZE CU RAZVAN MIHAI

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sa-ti traiasca minunea, MaryP si sa dea Dumnezeu sa va aduca numai bucurii.

Intr-adevar ne se recomanda pozitia verticala pentru timp indelungat la copilul mic, pentru ca suprosoliciti coloana vertebrala, dar dupa ce alaptezi/ mananca bebe se ridica pe umar pentru a-l ajuta sa elimine aerul ingurgitat.

Alina si printul Rares

Pozele noastre

Mary draga mea, eu am plimbat fata cate 2 ore dupa fiecare masa (pana am inceput si mesele solide), nu exagerez, tot la verticala ca tine aici si tot din cauza ca vomita. Asa o adormeam (si acum daca are crize si nu doarme tot asa o tin, nu sta culcata la leganat), asa m-a pus dr sa o tin. Daca o puneam jos mai devreme de 1 ora jumatate se trezea si vomita si o schimbam din cap pana in picioare...asa ca n-am avut ce face. Practic copilul e sustinut, nu-si tine greutatea el, dupa mine e cam ca in port bebe numai ca pare altfel pozitia fiind pe un umar.

Nu te mai stresa, du-ti copilul cum iti e comod. Daca nu-i convine pozitia te anunta el!

Cristina si ghighiloi [foto] id="blue">

Da-le-n ma-sa de babe si sa le spui "fugi cu cercul" data viitoare! Pe matus-mea o opreau pe strada cind isi plimba copilul in ham si daca citesti mesajele dela wrap o sa vezi ca si pe cele cu copilul in wrap le opresc binevoitori pe strada. N-are lumea ce face domne'si toti sint experti![copil] Smaranda, 3.11.2005

Povestea nasterii

Alaptati, alaptati, alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

sunt de acord cu fetele, totusi, daca e sa cercetam si sa despicam firul in 4, in poza 2 pozitia e mai riscanta, insa in 5 si 6 pozitia e perfecta...poate nu trebuie sa-l sprijini inca in sezut si sa-i sustii un pic mai mult capusorul...dar acum vorbesc doar de poza 2 [:)]

Sa-ti traiasca minunea, e dulce rau copilasul tau!!!

No, vidiazni!id="green">id="size1">

stai linistita ca "destepte" de-astea se gasesc peste tot dar nu le lua in seama...fiecare mama simte ce este cel mai bine ptr puiul ei si nimeni altcineva,daca vomita si normal sa-l tzii asa si noi asa faceam cu alex ca vomita si el...din moment ce sta sprijinit de tine nu ii e solicitata coloana,cred ca mai repede itzi oboseste tzie[:D]id="blue">id="Georgia">

anca @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">

Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">

Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***
id="right">id="violet">id="Georgia">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...