Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sa fie avort?

Recommended Posts

Fetele de la vine barza stiu situatia.Iau A/C de un an insa in iunie nu mi-a venit menstra,toate bune si frumoase am mers la medic si mi-a zis k totul e ok,nimik ciudat nu sarcina nu nimik,testele si de sange si de urina aratau la fel.Luna urmatoare dureri mari de sani si de burta,mi-a venit menstruatia,luna aceasta la fel cu intarziere 1 zi dar m-am hotarat sa intrerup pastilele si la 4 zile de la data de cand trebuia sa iau pastilele am dureri de burta si o sangerare abundenta ca la ciclu.acuma ce sa cred?e din cauza ca am renuntat la pastile?cel mai rau e ca de dim am vrut sa merg la medic si e in concediu fix sapt asta asa ca vreau sa va dati cu parerea.

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns
  • 2 weeks later...

Intr-un final dupa 5 medici diferiti am aflat ce am...o metroanexita bilaterala acuta cu ceva infectie...greu e cu medicii astia..macar daca nu i-am plati.momentan am intrerupt A/C dar am sa le reiau de indata ce rezolv toate problemele

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...