Fiquelle Publicat August 21, 2006 Raport Distribuie Publicat August 21, 2006 Histerosalpingografie in Tulcea....se face? ce stiti, fetelor din zona? ati facut? si unde? multumesc... _______________________ IUBESC VIATA! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiquelle Postat August 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 22, 2006 Chiar nu stie nimeni? _______________________ IUBESC VIATA! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nusy Postat August 22, 2006 Raport Distribuie Postat August 22, 2006 La Spitalul Judetean.Eu acolo am facut, d-na dr.Maxim m-a chemat diminata, cand era in spital ...m-am dus pe la ora 7.30 am facut internare fictiva si pe la ora 11 eram gata, am plecat acasa.In alta parte nu cred ca se face pt.ca dr.nostrii , la particular, nu au aparatura necesara( e vorba de radiografie). Nusyid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiquelle Postat August 23, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 23, 2006 Multumesc mult, ii transmit verisoarei mele. _______________________ IUBESC VIATA! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabiu Postat August 23, 2006 Raport Distribuie Postat August 23, 2006 nu stiam ca se face asa ceva la noi. Totusi daca verisoara ta vrea sa faca HSG eu as zice sa se duca in C-ta la dr. Dantes. Are o mana f. usoara, eu n-am simtit nimic si am facut 2 cu el si mai multe instilatii. gabi http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.