miudit2005 Publicat August 22, 2006 Raport Distribuie Publicat August 22, 2006 Am avut o experienta un pic neplacuta.Am plecat in concediu la bai si contrar calculelor mele mi-a venit menstruatia.Ce poate fi mai neplacut cand te duci in concediu si sa nu poti sa te scalzi dupa voia inimii.M-am dus pana la farmacie si am cerut sa mi se dea ceva care sa opreasca sau sa diminueze cantitatea ciclului menstrual(nu stiam daca exista asa ceva).Am primit niste picaturi (extras din plante),am luat de 3 ori pe zi cate 30-40 de picaturi ,iar spre surpriza mea cantitatea de ciclu menstrual mi-a scazut considerabil si m-am simtit foarte bine, a disparut si disconfortul de durere. Acest medicamnet se numeste "Extras lichid de Alchemilla". As vrea sa stiu daca a mai folosit cineva si alte produse. Sa aveti o vara frumoasa. miudit2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kia Postat August 22, 2006 Raport Distribuie Postat August 22, 2006 ceai de traista ciobanului, dar trebuie bauta o cana pe zi un timp mai indelungat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariana tache Postat August 22, 2006 Raport Distribuie Postat August 22, 2006 off topic: miudit, bine ai venit pe forum [flo]! te asteptam si pe la subiectul clujencelor (forum: prieteni dintotdeauna). on topic: multumim pt informatie; e de tinut minte! Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [copil] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1"> poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1"> Nasterea lui Stefanid="size1"> Nasterea lui Simonid="size1"> Sanatate Maxima!!!id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corina costea Postat August 22, 2006 Raport Distribuie Postat August 22, 2006 Acest extract este in limbaj romanesc extract de cretisoara si intr-adevar este foarte bun. Eu anul trecut am avut hemoragie 4 luni incontinu si ultima varianta a fost histerectomia ca nici in spital nu au reusit cu treatament sa-l opreasca,iar salvarea a venit de la o farmacista care mi-a recomandat acest produs. A merit.......am reusit sa oprim si hemorahia si de atunci nu am mai avut asfel de probleme si am scapat si de operatie. O recomand ca fiind foarte buna in asemenea cazuri. Corina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.