Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

OUALE DE PREPELITA

Recommended Posts

Dat fiind ca s-a mai "calmat " gripa aviara, ma gandesc sa incep o cura cu oua de prepelita pentru copil. Are 3 ani si un pic. Mamicile cu experienta intr-ale curelor cu oua de prepelita, spuneti-mi la ce sa ma astept. Vreau sa-i dau o cutie de 24 de oua cate 2 pe zi in laptele de seara si dimineata. Procedez bine ?

Mai mentionez ca bbul are o intoleranta secundara la lactoza si soia.

Multumiri pentru raspunsuri.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Geniest noi papam oua de prepelita in mod normal. Nu multe bineinteles.

Emanuel are aproape 3 ani si ii dau oua de prepelita de la 2,5 ani. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa le introduci treptat. Nu trebuie sa ii dai imediat 5 oua[:D]. Poti incepe cu 1-2 oua si apoi cresti numarul d'fara a depasi o anumita limita si cu pauze de o luan doua intre cure.

Pediatru mi-a spus ca pot fi considerate la fel ca ouale de gaina. In sensul ca nu au nimic care sa faca rau doar ca trebuie utilizate cu moderatia de rigoare.

Ce pot sa iti spun, in afara efectelor benefice asupra inimii si a problemelor cu tensiunea (nu este cazul la pitici), ajuta la scaderea IgE-lui. IgE = imunoglobulina E care creste la copii alergici. Si eu din acelasi motiv am reluat cura cu oua de prepelita de curand.

Pentru mai multe informatii:

http://www.terapii-naturiste.com/retete/cure/cura_oua_prepelita.htm

Iar aici gasesti un grup de mamici de bbei cu alergii:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79674

POZE: id="teal"> EMANUELid="green">[testoasa], LA MAREid="blue">[beach],MAMININAid="purple">[8**],MOTIid="maroon">[pis], CASUTAid="orange">[pegeam],FLORIid="red">[bis]

Multumesc Anca pentru raspuns. Copilul meu nu are alergie, ci numai intoleranta combinata cu o disbioza intestinala cauzata de un antibiotic administrat oral in maternitate de o doctorita desteapta, care se manifesta cu scaune semi-moi si dese. A fost foarte greu sa-mi dau seama, pentru ca nici-o analiza (de sange sau scaun) nu a relevat ca ar avea ceva. IgE-ul e perfect.Pe piele nu i-a aparut niciodata nimic.

Inteleg ca 2 oua pe zi este oK?

Scuze ca nu am inteles, se pun crude in lapte?

Ca as vrea sa-i dau si eu lui Codrin dar el nu mananca oul decat prajit sau fiert si este exclus sa i le dau zilnic asa (zic eu ca e prea mult).

Poate ne mai lamuresc si alte mamici ca am auzit ca sunt fenomenale si pentru imunitate dar si pentru pofta de mancare.

Pupici!

Delia, [copil] Codrin si [8**] Irisid="size2">id="blue">

Geniest mi-au atras atentia fetele ca eu nu am observat... VREI SA II DAI OUALE CRUDE? Eu le fierb...cura o fi ea cu oua crude dar nu mi se pare sigur oricat o fi trecut isteria cu gripa aviara. In plus stomacelul lui nu stiu cum le va primi.

POZE: id="teal"> EMANUELid="green">[testoasa], LA MAREid="blue">[beach],MAMININAid="purple">[8**],MOTIid="maroon">[pis], CASUTAid="orange">[pegeam],FLORIid="red">[bis]

Bineinteles, Crude.I-am dat Sofiei de la un an si 3 luni.A fost sg lucru care a facut-o sa se fortifice si sa manance bine.

Ouale de prepelita din supermarket sunt controlate si rascontrolate.

Asa ca nu mi-e teama.

E adevarat, eu ii dau mai multin sezonul rece, acu vara n-a mancat deloc.

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

id="right">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...