zlulu Publicat August 22, 2006 Raport Distribuie Publicat August 22, 2006 Buna! Sunt noua pe acest forum. Va rog lamuriti-ma intr-o problema: Cind se monteaza MIRENA? In ce perioada? Am auzit pareri contrarii: in prima zi de ciclu; in oricare zi a ciclului; sau si atunci cind nu esti la ciclu. va intreb deoarece eu am 40 de ani. Se pare ca se apropie menopauza mai repede ...dar asta este.... nu poti forta organismul. Mi s-au recomandat: DIANETTE Cind le iau imi vine ciclul cind nu, nu.Anul trecut imi venea odata la 2 luni 2 luni si ceva. Din decembrie am luat 6 luni Dianette. Se reglase totul, dar nu mai am 20 de ani si tensiunea..care pina acum nu am avut..... imi facea probleme.Dr. mai mi-a recomandat 3 luni Dianette dupa care sa vedem: ori nimic, ori MIRENA.Dar daca dupa 3 luni eu nu mai iau Dainette nu mai vine nimic. Sunt ingrijorata ca a zis ca mai fac un rind de analize si dupa aceea hotareste. Si acest lucru dureaza... deci ar trebui sa-l monteze cind nu sunt in periada ciclului mestrual. va intreb deoarece totul imi este neclar si cineva poate sa ma ajute cu un sfat.Avantajul Dainettului este ca nu mai ma umflu si nu-mi mai e rau dar as minca si pereti..ALT MOTIV DE INGRIJORARE!!! SI UNUL FOARTE MARE! Va multumesc din suflet pt sfatuirile pe care urmeaza sa le primesc de al voi. zlulu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabbriela Postat August 22, 2006 Raport Distribuie Postat August 22, 2006 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54470 citeste acolo si daca tot mai vrei info despre Mirena dute la meniul din stanga unde scrie Cautare, da un klik, pune cuvantul mirena, selecteaza forumul femina intim si cauta subiectele.. o sa iti apara o gramada de subiecte despre mirena cu multe info... toate cele buneid="purple"> Nicole mami lui Julian [foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1"> Atelierul Piticilorid="size1">id="right">id="purple"> Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iren Postat August 22, 2006 Raport Distribuie Postat August 22, 2006 Mie trebuia sa-mi puna Mirena in prima zi a ciclului, dar din cauza ca aveam colul cotit:) mi l-a pus la spital, sub anestezie generala. Intr-adevar, Mirena se recomanda a fi pus in prima zi a mentruatziei. Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue"> In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.