Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

HELP mirena!!!

Recommended Posts

Buna!

Sunt noua pe acest forum.

Va rog lamuriti-ma intr-o problema: Cind se monteaza MIRENA?

In ce perioada?

Am auzit pareri contrarii: in prima zi de ciclu; in oricare zi a ciclului; sau si atunci cind nu esti la ciclu.

va intreb deoarece eu am 40 de ani. Se pare ca se apropie menopauza

mai repede ...dar asta este....

nu poti forta organismul. Mi s-au recomandat: DIANETTE

Cind le iau imi vine ciclul cind nu, nu.Anul trecut imi venea odata la 2 luni 2 luni si ceva. Din decembrie am luat 6 luni Dianette. Se reglase totul, dar nu mai am 20 de ani si tensiunea..care pina acum nu am avut..... imi facea probleme.Dr. mai mi-a recomandat 3 luni Dianette dupa care sa vedem: ori nimic, ori MIRENA.Dar daca dupa 3 luni eu nu mai iau Dainette nu mai vine nimic.

Sunt ingrijorata ca a zis ca mai fac un rind de analize si dupa aceea hotareste. Si acest lucru dureaza... deci ar trebui sa-l monteze cind nu sunt in periada ciclului mestrual. va intreb deoarece totul imi este neclar si cineva poate sa ma ajute cu un sfat.Avantajul Dainettului este ca nu mai ma umflu si nu-mi mai e rau dar as minca si pereti..ALT MOTIV DE INGRIJORARE!!! SI UNUL FOARTE MARE!

Va multumesc din suflet pt sfatuirile pe care urmeaza sa le primesc de al voi.

zlulu

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Se prefera montarea lui in timpul menstruatiei (ziua 2-3), deoarece colul este deschis si intra usor.

Este normal sa-ti faca niste analize intai, pt. a vedea daca nu cumva ai contraindicatie pt. sterilet.

Sanatate [:)]!id="purple">

Dianaid="green"> si domnisorica Iulia Anastasiaid="red"> (15 iulie 2005)id="purple">id="Comic Sans MS">id="green">
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...