ardeiash Publicat August 23, 2006 Raport Distribuie Publicat August 23, 2006 astazi.... e o "zi mare".. nu pot sa nu-mi aduc aminte cum marsaluiam pe strazi ... si ce cantecele cantam... si cata lume era mobilizata !!! nu pot sa uit ca eram pioniera.. si la inaugurarea canalului dunare-marea neagra,,, una din colege avea esarfa cu ochiul lui ceausescu.. si cand a fost data comanda: i-a iesit marelui conducator ochiul rosu... de spaima a-nghetat toata lumea.. noroc ca a avut prezenta de spirit...si "tabloul" s-a spulberat repejor! nu mai stiu daca a patit ceva.. eram prea "mici"... Doamne ajuta c-am scapat! s-auzim numai de bine! si [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
april Postat August 23, 2006 Raport Distribuie Postat August 23, 2006 da, si eu imi amintesc, este ziua celei mai bune prietene ce mai chefuri trageam....[alcool] [cheers] Dada puiut de om id="right"> vacanta maramures Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mironna Postat August 23, 2006 Raport Distribuie Postat August 23, 2006 Cum sa uit asa ceva? In fiecare an pe 23 august eram la mare (atunci aveau parintii mei concediu) si cei de la hotel organizau masa festiva, adica in plus fata de ce se manca de obicei se mai dadea un pahar de vin pentru adulti si o inghetata pentru copii. Va dati seama ce masa festiva.... La defilari nu am fost niciodata, am avut bafta. Mirona si Andrada (20.03.2003) POZE PROASPETE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardeiash Postat August 23, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 23, 2006 mironna... chiar ca ai avut bafta? cum ai scapt? april: o fi si prietena mea: ca am si eu una nascuta in 23 august. pe-a mea o cheama cristina. pe-a ta? s-auzim numai de bine! si [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mironna Postat August 23, 2006 Raport Distribuie Postat August 23, 2006 Puneau parintii o vorba buna, dar in general nu ne chemau. Mirona si Andrada (20.03.2003) POZE PROASPETE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat August 23, 2006 Raport Distribuie Postat August 23, 2006 quote:Originally posted by MironnaPuneau parintii o vorba buna, dar in general nu ne chemau.Mirona si Andrada (20.03.2003)POZE PROASPETEid="quote">id="quote">Piloaso!..te invidiez.Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edessa Postat August 23, 2006 Raport Distribuie Postat August 23, 2006 ...pe 23 august era programul TV mai lung cu...multe ore!!![8D] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
april Postat August 23, 2006 Raport Distribuie Postat August 23, 2006 quote:Originally posted by disperatamironna... chiar ca ai avut bafta? cum ai scapt?april: o fi si prietena mea: ca am si eu una nascuta in 23 august. pe-a mea o cheama cristina. pe-a ta?s-auzim numai de bine! si [pup]id="quote">id="quote">Felicia [biz]Dada puiut de om id="right"> vacanta maramures Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirod Postat August 23, 2006 Raport Distribuie Postat August 23, 2006 Mi-amintesc de tovarasa invatatoare a noastra care mergea pe la toti copiii acasa sa-i mobilizeze...parca si acum o vad, acra, in usa camerei:tu dormi?hai, sus, si in 15 minute ne intilnim la scoala.... Si imi amintesc de un ofiter care facea repetitii cu noi...ii iesisera okii ca la melc de furie ca nu stim sa batem corect pasul de defilare....noi!la 12-15 ani...eram nepregatiti, dom'ne! Asa cum zice Disperata:Doame-ajuta c-am scapat! DORIS cu doua minuni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tlaura Postat August 23, 2006 Raport Distribuie Postat August 23, 2006 Cand eram f. mica, asteptam cu nerabdare defilarea. Ma trezeam de dimineata , mergeam in coltul strazii si urmaream plina de emotie toata desfasurarea de omenire ce trecea pe acolo! Cand am crescut, faceam si eu parte din gloata, dupa care pe stadionul national treceam la dansuri tematice si elogii![bang] Dar nu pot sa spun ca nu imi amintesc cu placere de festivitatile din aceasta zi! Mai ales ca eram asa de tanaraaa!! Laura, mama lui Andrei Poze Poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.