Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Vopsea par: Joico/Wella/Loreal - care e mai buna?

Recommended Posts

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Loreena

merci pentru raspunsurieu ma vopsesc de obicei acasa, doar ca acum vreau sa imi schimb nuanta si imi e frica sa "ma las pe mana mea"[:D]; asa ca o sa merg la un salonPoze cu toata Familia

id="quote">id="quote">Si eu ma vopsesc tot acasa, singura. Am experimentat tot felul de vopsele si nuante - de la brunet, trecind prin roscat, si pina la blond deschis suvitat. Acum am ramas la Garnier si la blond inchis, (sau saten deschis, depinde de cum bate vintul [:D])Cel mai usor iti schimbi culoarea trecand de la deschis la inchis. Invers nu prinde intotdeauna asa cum vrei. Eu am avut si etape de "morcov". Dar m-am dres usor cu nuantator.Kya - viitoare mamica in asteptare
Distribuie pe alte site-uri

Exista diferente intre tipurile de vopsea ,chiar si din aceeasi gama.

Vopseaua Londa sau Wella care se gaseste in comert , in magazine ,este tottal diferita fata de vopseaua Londa sau Wella din gama Profesionala.

Daca pe cea din gama profesionala , atat Londa cat si Wella (desii mai mult Londa [;)]) o recomand din tot sufletul , ma abtin in privinta celor care se gasesc in comert ( mai ales Londa [:D]).

Din agama profesionala ,vopseaua Vitalitty's este ,deasemena ,foarte buna.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

quote:Originally posted by veve08

Eu pot sa spun ca sunt foarte multumita de L"OREAL si am ani de zile de cand numai de la ei folosesc.Ti-o recomand cu cea mai mare placere.

id="quote">id="quote">Sunt insa convinsa ca in Japonia e mult mai buna calitativ decit cea din Romania. Din pacate... (pentru noi) [:(]Kya - viitoare mamica in asteptare

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...