amik Publicat August 23, 2006 Raport Distribuie Publicat August 23, 2006 se mai poarta?vorbesc aici despre o pereche de ciorapi de culoarea piciorului(si variatii), asortati la o pereche de pantofi bej cu fundita maro-aurie si rochie bej, ambele retro.se poate pune un dres cu dunga dreapta la spate, asa cum se purta odata? Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elenalove27 Postat August 24, 2006 Raport Distribuie Postat August 24, 2006 amik, eu ador ciorapi cu dunga la spate si cred ca se mai poarta si acum ca doar noi face moda nu moda pe noi[;)] despre cum ai scris ca vrei sa asortezi ciorapi eu cred ca se potriveste super![flo] Elena[gravi]25+ POZE "Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amik Postat August 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 24, 2006 ,elena! Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolly Postat August 24, 2006 Raport Distribuie Postat August 24, 2006 Dupa cum ai descris, mie imi plac pantofii... On topic: eu cred ca inca se mai poarta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amik Postat August 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 24, 2006 pantofii sunt superbi!!!da' nu-s ai mei!nu e vb de mine in subect...[;)] Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nushulica Postat August 24, 2006 Raport Distribuie Postat August 24, 2006 eu port ciorapi cu dunga la spate negri ii ador pur si simplu[:D] INGRIDid="red">[zana] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabrielama Postat August 24, 2006 Raport Distribuie Postat August 24, 2006 Personal cred ca ciorapii cu dunga la spate nu se vor demoda niciodata. Si ca la orice tinuta adauga un "ceva" ce fac instantaneu tinuta respectiva mai altfel. Ati inteles asadar ca imi plac la nebunie si ca ii port! Gabi Balance diet means chocolate in both hands! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lunitza Postat August 24, 2006 Raport Distribuie Postat August 24, 2006 spre deosebire de toate posturile de m sus am sa zic ca nu-mi plac astfel de ciorapi.. INSA! tinuta pe care ai descris-o pare sa fie in perfecta armonie cu ciorapii astia..iar pantofii sunt grozvi..chiar shi mie-mi plac...deja depinde cum arata in realitate..da' ma rog.. eu una prefer m mult tinutele sport si poate d'asta nu-mi prea plac astfel de ciorapi... "In mine sunt numai aburi si scantei, inundatii de foc si incendii de apa" Cioran Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petaluda Postat August 24, 2006 Raport Distribuie Postat August 24, 2006 tinuta pe care o descrii pare pur si simplu incantatoare, poate ai si o poza ca tare m-ai facut curioasa. cat despre ciorapi, pot sa ne placa sau nu, asta tine de gusturile fiecareia, dar fac parte din lucrurile clasice care nu se demodeaza in veci. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.