Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

recomandare stomatolog

Recommended Posts

urmeaza sa imi fie scos de catre stomatolog un nerv. Mi a pus o plomba care cica omoara nervul, eu am mai avut o asemenea plomba si data trecuta am crezut o pe doctoritza pe cuvant ca nu o sa ma doara. Cand m am dus mi a scos acel nerv pe viu, acum de ieri de cand mi a zis ca va trebui scos mi e teama, si incerc sa gasesc solutia ca sa nu mai plang iar din cauza unui amarat de nerv. Ea nu vrea sa imi faca anestezie, i am zis si prima oara. Iar alta FEMEIE medic stomatolog nu stiu pe la mine prin zona , stau pe langa Gara de Nord.

Ce sa fac?

1 Sa ma mai duc la ea si sa o oblig cu tact sa imi faca anestezie? Eu nu mi am facut niciodata anestezie pe la dintzi sau masele.

2 Sa caut alta femeie medic stomatolog? :( nu stiu pe altcineva. Timp nu prea am si mi ar trebui cineva care sa imi rezolve problema nervului, 2 extractii care trebuiesc facute si 2 sau 3 plombe cam in 4 saptamani.

p.s AM o idee destuld e idioata ca stomatoloaga sa fie femeie ..nu stiu de ce e o idee fixa.

[flo]

[pup]

Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!

danna2002

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cum sa nu-ti faca anestezie???? Io asa ceva n-am mai auzit...

Esti insarcinata cumva? ca nu mai asa nu-ti face... Insista sa-ti faca anestezie si gata. Sau macar sa-ti explice foarte clar care este motivul pentru care nu vrea sa-ti faca.

Cine stie, o stie femeia ceva si are un motiv serios.

Plomba pe care ti-a pus-o, aia sa-ti omoare nervul, nu il poate devitaliza complet. Radacina nervului, aia pe care ti-o scoate cu burghiul acela micut, aia nu moare asa repede... Plus ca si frezarea maselei e dureroasa, chiar daca nu mai are nerv. Brrrr

Io mi-am scos fro 4 nervi de la diverse masele, si in afara de primele doua, cind bezmeticii astia de doctori ziceau ca n-are de ce sa ma doara, dar io muream de durere, la ultimele doua am gasit o dr. priceputa care mi-a facut injectia in alta parte decit in mod normal, ca am nervii nu stiu cum incalecati...

Nu mi-a facut anestezie cind a lucrat la incisivi (doar plormbare, nu scotere de nerv) pentru ca a spus ca e necesar sa-i spun cind ma doare, in caz ca respectiva carie era prea aproape de nerv. Dar a fost de inteles, iar durerea suportabila.

Din nefericire, nu stiu sa-ti recomand o alta dr. stomatolog in zona ta, a mea lucreaza la policlinica Titan.

Succes.[floare3]

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Aléid="purple">id="size1">

Nu's insarcinata. Nu imi face anestezie NU stiu de ce. Eu am mici probleme .cu INIMA..dar ei cred ca nu i am pomenit nimic despre asta.

Azi am dezbatut la job xubiectul anestezie la dintzi si o colega de job mi a zis ca ei desi are tahicardie i a facut anestezie si cand ii lucra la plombitze, EU I AM ZIS SEC : MIE MI A SI PILIT PE VIU!

IN URMA discutziei am hotarat sa imi schimb stomatoloaga si am apelat la DC :), cu durere recunosc ca am ajuns sa scriu pe DC doar cand am o problema majora, TIMPUL e cam lipsa.

stiu ca nu il omoara complet pe nerv..si mi e si frica si pana luni o sa capiez..daca ma mai stressez asa...

inca mai am timp pana pe 1 oct sa imi rezolv cam toate problemele de sanatate si am luat o de sus un jos :).

[flo]

[pup]

Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!

danna2002

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...