Adrriana Publicat August 24, 2006 Raport Distribuie Publicat August 24, 2006 E normal ca mamelonul de la sanul stang sa fie mai mare ca cel de la sanul drept?e vizibil mai mare...o fi normal? Adriana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat August 24, 2006 Raport Distribuie Postat August 24, 2006 E normal. Razvanid="blue">(07 martie 2004) si mami[vampa] Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisicuta si matei Postat August 24, 2006 Raport Distribuie Postat August 24, 2006 la mine este sanul stang cu totul mai mare,vizibil mult mai mare[bang] pe mine ma cam deranjeaza,dar in timp am mai remarcat si la alte persoane. Pozici cu noi "Cronometrul" lunilor Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emaaimee Postat August 24, 2006 Raport Distribuie Postat August 24, 2006 Adriana,e normal sa nu fie sanii identici.pot sa fie unul mai mare unul mai mic(asa sunt ai mei).si la fel orice parte pereche din corpul uman nu e neaparat sa fie identica(poate fi un pic mai mare/mica,etc.):mainile,picioarele,okii,etc.eu sunt si mai stramba[alcool]:nu am nici okii la fel,unul se deschide mai putin decat celalalt,nu e f sesizabil decat cand pic de oboseala. [mamica]de piticotu' urias umblaretzid="size3">id="purple">id="Book Antiqua"> m-am facut maricicaid="red">id="size3"> [foto] POVESTEA MINUNIIid="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loma Postat August 24, 2006 Raport Distribuie Postat August 24, 2006 ha... si eu eram obsedata de asta, am un san mai mare si unul mai mic, acum nu ma mai deranjeaza, depinde f. mult de sutien, daca e unul cu burete iti acopera perfect acest incovenient, cica e normal... si barbatu-meu zice la fel, ... de unde o fi stiind asta.... si ei au la fel .. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.