Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

va salut! am revenit!

Recommended Posts

Dragii mei!

unii ma mai cunoasteti alti inca nu. Adevarul este ca de mult nu am mai participat l adiscutii sau sa fi fost pe site. Dar sa speram ca trec toate astea. Decand am nascut-o pe Alexia Maria care in octombrie face 3 ani, de 17 aprilie am nascut 2 fetite gemene pe Avelia Georgiana si Ardara Stefania. Viata noastra sa modificat si complicat nedescris decand au venit gemenele pe lume. IN totdeauna ne-am dorit a 2 fetita dar nu ne-am gandit ca vor fi gemene. Doar Dumnezeu stie de ce ne pune la incercare si de ce ne-a daruit aceste fapturi minunate. Am avut pana nu demult probleme cu crampele am crezut ca ajung la casa de nebuni, cand una cand amandoua ca e noapte ca e zi si cand astea toate mai trebuie sa le faci si singura simteam de multe ori ca urc pe pereti. Norocul meu este ca am un sot extraordinar care ma ajuta foarte mult si este un om intelegator si iubitor. Ma sustine si ma ajuta foarte mult. Bunicii sau saturat repede de ele asa ca am ramas singura. Ele au invocat varsta etc etc ....

A fost greu si stiu ca va mai fi o perioada dar nu imi pierd cumpatul si morala incerc sa mi-o tin sus sus sus ca altfel va spun mi-ar fi greu. Ma gandesc la ce frumos va fi cand vor fi la varsta lui Lexi si ma voi intelege cu ele asa de bine ca si cu ea. Cate o data mie frica ca o maturizez prea repede cu Lexi ada aia du astalalta te rog sa-mi plimbi carutul numai plange ca trezesti gemenele, te rog sa te culci singura ca mama trebuie sa tina gemenele in brate ca au crampe ..etc etc....

De o luna avem o chiriasa in cladirea din fata care ma ajuta cu fetele foarte mult. E o pensionara foarte buna la suflet si calma. ii incredintez copii la orice ora fara sa imi fie frica ca se poate intampla ceva. Cred ca Dumnezeu mi-a scos-o in cale. Plangem, eram epuizata, ma balanganea si lesinam de oboseala cand a aparut aceasta femeie in viata mea si credeti-ma ca la ora actual ma simt cea mai bogata si fericita femeie din lume. Am o familie marunta dar extraordinare cu un sot iubitor cu o fetita extraordinara si doua ghemotoace care ma mai necajesc cate odata.

Multumesc Dumnezeu.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Frumos...

Bine ai revenit.

Sa-ti traiasca Lexi si "ghemotoacele" [flo]id="navy">id="Comic Sans MS">

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptateid="red">id="size1">id="Comic Sans MS">

Georgiana-mami de Stefania[/url]

id="Script MT Bold">id="size1">id="blue"> POZE

desi nu te cunosc, vreau sa iti urez un calduros si din suflet bine ai revenit!

si curaj ca nu te lasa DD asa fara nici un ajutor!ai vazut ca ai gasit-o pe dna aceea care te ajuta cu ghemotoacele si cu Lexi!

sa-ti traiasca sa fie sanatoase!

[pup][flo]

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Bine ai revenit Melinda, sa va dea Dumnezeu sanatate ca asa minune se intampla rar! [amoras]

Sa ai putere, rabdare si iubire multa sa-ti vezi fetele mari si ai grija mare de Lexi sa nu devina complexata din cauza atentiei pe care o oferi ghemotoacelor! In rest numai bine si sanatate multa [flo]!

Mami si Ioana nasturica

Melinda, [:)], bine ai revenit! Sa-ti traiasca fetita si ghemotoacele!

quote:Originally posted by brendamitran

Nu inteleg totusi......putem sa ne deschidem fiecare un subiect al nostru propriu?BRENDA"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"http://community.webshots.com/user/brendamitran

id="quote">id="quote">De ce nu? Unde e problema?Claudiao carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

[hopsieu]

Melindaid="red">id="Arial Black">, bine ai revenit cu vesti asa frumoase. Sa-ti traiasca printesele si multi pupici ,[pup][pup][pup][pup] mai ales ca suntem nascute in aceeasi zi! [bis][bis][bis][bis][bis]

Ei , si cum timpul trece cine se mandreste maine cu 3 [zana][zana][zana]fete in casa?

Pupici [pup]si vecinei care te ajuta![flo][flo][flo]

Alina si printul Rares

Pozele noastre

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...