manon Publicat August 25, 2006 Raport Distribuie Publicat August 25, 2006 nu e prima oara cand patesc asta. de cate ori pregatesc creier pane uleiul face spuma si da peste marginile tigaii. am dat vina pe ulei, l-am schimbat...degeaba. care o fi motivul?? exista vreo solutie?? multumesc anticipat pentru raspuns(uri). stau cu preparatul in frigider si nu indraznesc sa ma mai apuc sa-l prajesc... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat August 25, 2006 Raport Distribuie Postat August 25, 2006 Pune ulei mai putin si scurge bine creierul inainte sa-l pregatesti. Suna aiurea, stiu:)) Pui un tifon cu okiuri dese pe o strecuratoare din aia mai mare si lasi creierul acolo la stors idei in chiuveta:) Si eu pateam la fel cu chiftelele cand ma grabeam si zemuiau[:D] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat August 25, 2006 Raport Distribuie Postat August 25, 2006 sigur, e prea mult ulei in tigaie. ori pui mai putin ori folosesti un recipient mai mare. scruge bine creieru' Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manon Postat August 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 25, 2006 am uitat sa spun ca e fiert, scurs, amestecat cu ou, faina, condimente...ca la pane. nu are strop de lichid iar uleiul nu e chiar abundent in tigaie...dar o sa incerc varianta cu o tigaie mai "voinica" si ulei in cantitati "meschine" [flo] multumesc pentru promptitudine... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat August 25, 2006 Raport Distribuie Postat August 25, 2006 Manon ar mai fi varianta sa pui mai putin bucati deodata in tigaie ca sa eviti producerea spumei in exces. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorsilia Postat August 27, 2006 Raport Distribuie Postat August 27, 2006 probabil tigaia e larga dar cu margini joase, deci nu e adanca. Si daca dai focul tare....sigur ca-ti curge. Asa patea mama cu chiftelele, le punea intr-o tigaie din aia ca pt clatite, punea si ulei ca deh, daca era larga tigaia, trebuia sa puna, si dupa ce punea chiftelele si-ncepeau sa se prajeaca oleaca sa te tii cum curgea suvoi si se faceau niste spume de nu se mai vedeau chiftelele in tigaie. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.