Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce reguli avem voie sa nu respectam?

Recommended Posts

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Postarea ta e tare ambigua. Eu inteleg ca tu consideri ca regulile de genul nu tranti usa, sau nu calca iarba, ar fi doar pt copii.

Ei bine o regula, e regula pt copii si adulti deopotriva.

Si orice regula e facuta sa nu fie incalcata.

Si da, daca strica ceva copilul tau, esti perfect responsabila pt actele lui si trebuie sa platesti.

Copilul trebuie sa stie de mic, ce e aia o regula.

Ca de aia ajungem oameni maturi si consideram ca regulile sunt facute pt fraieri si ca noi suntem aia destepti pt ca le incalcam.

Distribuie pe alte site-uri

Adica daca sparge o vaza intr-un magazin, sau farfuriile intr-un restaurant? Sigur ca platesc, ce sa fac...

Cat despre reguli cred ca o sa incerc sa le respect. Daca totusi jumuleste o floricica (deja are aptitudini) ... ce sa fac? Zic si eu ca e copil.

J si Carla (05.02.2006)

kiar ajteptam lanterna sa lumineze sobectu.. k io nu precep ... Daca fuge fimiu pe unde scrie ca nu trebuie sa calce iarba/florile, asta inseamna ca eu nu mai sunt raspunzatoare ? si daca el nu stie a citi pancarta, eu tre sa o consider invizibila? (era un exemplu, asa cum cred ca l-ai ales si tu demonstrativ pentru subiect)..

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

id="green">

id="right">

Ok, dau detalii.

Lucrez la un magazin unde marfa nu sta sub gratii, pana acum niciun parinte nu s-a oferit sa plateasca ce a spart copilul lui, dimpotriva, m-au "complimentat" in fel si chip. Si ma gandeam ca poate sunt depasita de situatie, si eu am copii si platesc si acum ceea ce strica, dar poate sunt eu de moda veche. Si voi la fel [flo]

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

... totu-i relativ :-)

depinde de varsta copilului, de reactia mea, samd ... daca de ex copilul de 2-3 ani alearga si ajunge pe zona "nu calcati iarba" nu consider ca io trebe sa platesc amenda, mai ales daca ma reped si-l iau de acolo - calcand si io iarba :-), daca sparge ceva intr-un magazin, depinde cum a fost asezat acel ceva in magazin, daca a fost asezat mai neinspirat de a putut dobori obiectul fragil in trecere si mi se cere sa platesc, ripostez ... deci sunt situatii si situatii. bineinteles ca parintii trebuie sa fie atenti si sa evite orice situatie de genu' asta dar de ex si cei care amenajeaza, aranjeaza in magazine trebuie sa se gandeasca ca multi clienti is parinti si vin insotiti de copii de diverse varste ... cam asa.

cu restaurantul, nu stiu ce sa zic ... aici cand s-a-ntamplat ca fimiu sa sparga vreun pahar (cand era mai mititel ca acum ii ditamai omu'), daca am vrut sa platesc nu au acceptat. am vazut cazuri cand mama a spart un pahar in incercarile ei de a-l astampara pe copil si nici atunci nu au acceptat. cum am zis depinde de situatie si de cum o percepe si cel care te poate pune la plata :-)

edit ca sa zic ca am scris mesajul inainte de a citi ce a scris craciunitza, ca de fapt e vorba despre magazinul ei, sau unde lucreaza ceea ce nu-mi schimba parerile, doar am vrut sa se stie :-)id="size1">

si daca tot m-am apucat de editat mesajul editat:

si mai cred ca si modul de abordare al clientilor are importanta in negociere :-) cu asta nu vreau sa spun ca tu, craciunitza, nu-i abordezi corect ci vorbesc la modul general.

Daca se intampla la magazinul tau e ca si cum s-ar intampla la tine acasa, nu? (pastrand proportiileid="size1">)Iar cand cineva face o boacana la tine acasa, nu-l pui sa plateasca, nu?

Eu cam asa vad lucrurile [flo]....cu atat mai mult cu cat sunt cazuri accidentale, nu se intampla in fiecare zi.

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! id="Lucida Console"> (proverb german)id="size1">id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...