Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ah ce trist!

Recommended Posts

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Din pacate, accidente se pot intampla peste tot, nu conteaza ca e o tara cu pretentii sau nu. Fiecare tara are uscaturile si nesimtitii ei. Vezi cazurile cu Teo Peter si celalalt.

Mirela, nu stiu daca era cazul sa pui stirea asta aici, poate nu toti forumstii vor sa citeasca ca lui Alex-Ionut i-a fost sfartecat ficatul...

Distribuie pe alte site-uri

Infiorator!

O sa-mi aprind paie in cap, stiu, dar tot vin si intreb :

Acest subiect se vrea unul unde sa venim si sa transmitem condoleante?

Sa plangem pentru tanarul mort?

Sa criticam tarile cu pretentii?

Sa filozofam pe marginea afirmatiei "moartea nu alege"?

Sa facem o ancheta asupra modului in care si-a pierdut tanarul viata?

(avea voie sa inoate acolo? Accesul barcilor cu motor era permis in zona?)

E un fapt divers?

E un simplu anunt mortuar? (Ziarele au o rubrica speciala si cred ca fiecare moarte e o tragedie pentru cei ramasi).

Inteleg ca pe administratoarea acestui site a impresionat-o acest fapt si a vrut sa impartaseasca aici cu noi.

Dar nenorociri ca aceasta se intampla peste tot, deschidem orice ziar sau televizorul la stirile de la ora 5 si nu vedem decat masini zdrobite, oameni sfartecati, si pe undeva pe aici s-a dezbatut la un moment dat calitatea informatiilor din media romaneasca.

Daca e nevoie, ar fi binevenit, poate, sa se creeze un sub-forum special pentru subiecte de acest gen...

Citesc zilnic pe internet ziarul din urbea natala. Si fara exceptie, fotografia de o schioapa pe pe prima pagina este infioratoare. Si tot fara exceptie, imi spun ca probabil asa se vinde mai bine. Ca exista o categorie de cetateni care il cumpara pentru a citi detaliile grozaviei prezentate sumar pe prima pagina.

Si ma gandesc la calitate...

..............................................................................................

« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne ». Kyo

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...