Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ajutor!!!!-candidoza vaginala

Recommended Posts

buna fetelor.de vreo 4 luni am si eu o candidoza vaginala care ma dispera la propriu si la figurat.la antifungigrama mi a iesit ca raspunde la nistatin si terbinafina dar au facut vreo 3 tratamente cu ovule si nu cedeaza deloc ba dimpotriva.ce ma fac?daca stie vreuna un tratament sigur o rog sa mi raspunda si o pup[hop]

ayda

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de ayda

buna fetelor.de vreo 4 luni am si eu o candidoza vaginala care ma dispera la propriu si la figurat.la antifungigrama mi a iesit ca raspunde la nistatin si terbinafina dar au facut vreo 3 tratamente cu ovule si nu cedeaza deloc ba dimpotriva.ce ma fac?daca stie vreuna un tratament sigur o rog sa mi raspunda si o pup[hop]ayda

id="quote">id="quote">Du-te la alt doctor sa-ti faca alte analize. Ceva nu e in regula...Cind iei antibiotic e important sa iei Lactobacillus Acidofilus. Se gaseste la magazine naturiste. Este o bacterie "buna" care ajuta la mentinerea florei intestinale si vaginale. Pentru acelasi scop maninca iaurt natural simplu de la tarani. Contine acidofilus.Bafta!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Dance, sing, floss and travel. [:)]

Si eu te sfatuiesc la fel. Ia un supliment cu acidophilus zilnic - este si de la firma CaliVita, foarte bun. Tratamentul poate sa dureze pana la 3 luni, si se asociaza cu cel alopat (medicamentos). Unii recomanda chiar introducerea capsulei cu acidophilus intravaginal.

Coraly si Sergiu

poze

Eu ma pricopseam de fiecare data cand luam antibiotice cu candidoza,indiferent de cat iaurt mancam in timpul asta.Din fericire,la mine trece cu Nistatin pastile,nu ovule,asa ca am inceput sa iau si nistatin cand iau antibiotice si n-am mai facut candidoza.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Buna! Eu am luat ovule de gynozol si mi-a trecut! Imi este inca frica sa nu revina (sunt obsedata chiar) si de aceea beau destul de des kefir. Asa cum au zis fetele pe forum este foarte bun! Eu il beau mai ales in timpul ciclului menstrual (mi-e teama de umezeala pe care o retin tampoanele) si dupa! Acum sunt ingrozita ca vine iarna, o sa racesc si o sa iau antibiotice! [bang] Dar zic sa inceci si tu gynozol si kefir.........Nu ai luat decat medicamentele alea pe care le-ai pomenit?

rasfatzata de Bucuresti

Eu as sugera un alt tratament,sigur ca si cela mentionate dau cate-odata rezultate,dar eu zic sa incerci cu Cifran 500 mg 2 cp,1 cp in doza unica pe zi timp de 2 zile,spalaturi vaginale cu Tantum Rosa 3 pliculete,sunt antiinflamatorii locale si dezinfecatnte f moderne in acelasi timp-se foloseste 1/2 pliculet in 250 ml apa seara la culacer si dupa se administreaza alternativ 2 tipuri de ovule : Mycoheal 1 ovul seara,iar in seara urmatoare Polygynax.Ovulele trebuie luate macar 6 zile,deci 6 bucati din fiecare.In plus se mai ia un antimicotic Flucovim 150 mg. 3 bucati,pt tine una la 72 ore(2 buc),iar partenerul 1 cp sau daca vrea-poate lua si el la fel ca tine.eu cred ca acest trat. te va ajuta,noi il dam la clinica la care lucrez si da rezulatete bune.desigur,ca acel Acidophilus(lactobacilul)este bun pt ca repopuleaza flora normala vaginala.

multa sanatate si pupicei de la Andreea si BB

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...