Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

sarcina oprita din evolutie

Recommended Posts

Sunt foarte trista! M-a sunat verisoara mea sa-mi spuna ca nu se va naste copilasul atat de mult dorit si asteptat. Inimioara lui a incetat sa bata si acum va trebui sa treaca si prin experienta dureroasa a chiuretajului.

Ceea ce as vrea sa va intreb este care ar putea fi cauzele. Ei nu i-au spus nimic deocamdata. Ar trebui sa ceara anumite analize? Cum sa faca astfel incat sa nu mai treaca prin asa ceva?

Va multumesc si va doresc tuturor sa deveniti mamici de copii sanatosi.

Mami de fetita (1999)si baietel (2004)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna . Si eu am 2 sarcini oprite in evolutie la 6 si la 11 sapt. Din cate stiu eu , cauzele pot fi multiple, de la anomalii genetice pana la disfunctii tiroidiene sau bacterii (toxoplasma ,citomegalovirus ,micoplasma, ureaplasma etc.)Doctorii pot spune care e cauza in fnctie de varsta sarcinii

buna,imi pare tare rau de verisoara ta ca trebuie sa treaca prin asa ceva stiu cum e am trecut si eu la aproape 4 luni ,dar la mine afost total diferit,m-am internat in spital sarcina era bine dar aveam dureri de burta,dupa un eco sarcina gemelara cea ce nu s-a vazut la celelalte ecografe,un fat nu mai era viabil.

dupa 3 zile de chin(dureri) s-a descoperit ca era defapt un singur fat si un cheg de sange care s-a format in urma desprinderii placentei.

asa a fost in cazul meu,deci ce as putea sa-ti spun in cazul verisoare tale nu stiu,cauze sunt multiple de nici dr nu poate sa explice.

sanatate multa

[foto] Poze cu [copil] Lucasid="blue">

poze noi

Dana_chid="red"> si mi_aid="red">, va multumesc pentru raspunsuri. Imi pare rau ca ati trecut prin astfel de momente, cred ca e o durere enorma pierderea unei sarcini. Verisoara mea e daramata. Eu ma gandesc ca ar trebui s-o ia constructiv, de aceea va intreb care ar fi investigatiile necesare pentru a limita posibilitatea reprezentarii acestei situatii. Ce fel de analize v-au recomandat medicii vostri dupa pierderea sarcinii? Mai ales in cazul in care motivele nu erau clare, nu se stia motivul opririi din evolutie a sarcinii.

Varsta era de 9 saptamani.

Mami de fetita (1999)si baietel (2004)

quote:Originally posted by crini

Dana_chid="red"> si mi_aid="red">, va multumesc pentru raspunsuri. Imi pare rau ca ati trecut prin astfel de momente, cred ca e o durere enorma pierderea unei sarcini. Verisoara mea e daramata. Eu ma gandesc ca ar trebui s-o ia constructiv, de aceea va intreb care ar fi investigatiile necesare pentru a limita posibilitatea reprezentarii acestei situatii. Ce fel de analize v-au recomandat medicii vostri dupa pierderea sarcinii? Mai ales in cazul in care motivele nu erau clare, nu se stia motivul opririi din evolutie a sarcinii. Varsta era de 9 saptamani.Mami de fetita (1999)si baietel (2004)

id="quote">id="quote">Criniid="brown">, imi pare foarte rau pt verisoara ta. Te inteleg perfect, caci si o prietena de-a mea a trect printr-o astfel de trauma. Sarcina ei era in 15 saptamani si s-a declansat nasterea. Ea a trebuit sa treaca prin experienta nasterii stiind ca bebele a murit :( I-a fost foarte greu, si-a luat concediu de vreo 2 saptamani, dar isi revine incet-incet.Cred ca cel mai important e sa te stie langa ea, dar nu poti face sau zice mare lucru. Eu cu prietena mea nu am povestit despre asta si nici nu am cerut detalii. Am tinut-o in brate cand am aflat si i-am zis ca imi pare nespus de rau si i-am oferit ajutorul meu. Ea mi-a povestit ce s-a intamplat, dar mai apoi am incercat sa nu aduc vorba despre asta, sa nu cer detalii suplimentare si sa ma comport normal cu ea, nu ca si cum ar fi bolnava... Medicii nu au reusit sa isi dea seama din ce cauza s-a declansat nasterea.E o chestiune de timp, pt ca durerea e mare. Se va estompa incet-incet :("The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...