Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

un alt medicament care promite o gramada de chesti

Recommended Posts

METABOL

am o prietena care e make up artist si aude tot felul de barfe, diete si asa mai departe pe la fetele pe care le machiaza

acum mi-a spus de un medicament , metabol , din cate am inteles acest medicament contine mult iod, se pare ca arderile sunt provocate de iod si ca la noi in organism este aproape inexistent si cica d;aia suntem grase...ati incercat metabol? ce stiti despre acest medicament...merita sa-l cumpar?

valeria

http://community.webshots.com/user/kjmami

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca medicamentul este unul minune, nu este pentru ca are iod mult, ci din alte cauze.

Iodul in organismul meu propriu si personal [alcool] dar nici al vostru [majoreta] nu este deloc inexistent, ci este normal sau aproape.... pentru simplul motiv ca scaderea sub normal a iodului duce la probleme in sinteza hormonilor tiroidieni....... mai pe scurt a hipotiroidismului......

Pentru a se combate lipsa iodului din corp, cu toate consecintele ei, chiar si in Ro este obligatorie vanzarea pentru populatie doar de sare iodata pentru a fi folosita in alimentatie....... deci partea cu iodul nu este corecta !

Sanatate tuturor [floare3] !

Adrian

My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

quote:este obligatorie vanzarea pentru populatie doar de sare iodata pentru a fi folosita in alimentatie.......
id="quote">id="quote">

incorect si ilegal sa obligi pe cineva sa consume numai sare iodata - daca unii au nevoie de iodsunt si persoane carora li se recomanda sa-l evite

asta e cea ce am gasit eu:

Lipsa de iod de scara mondiala!

Conform datelor WHO (Organizatia Mondiala a Sanatatii), 30% din populatia globului sufera de lipsa de iod. Dar iodul este unul dintre cele mai importante microelemente pentru corpul uman. Fara iod, glanda tiroida, care este cel mai important agent, care regleaza metabolismul, nu poate functiona cu eficacitete corespunzatoare. Într-o asemenea situatie orice regim de slabire sau miscare este ineficient, supragreutatea nu se reduce, ci uneori chiar creste. Într-o asemenea stare spunem despre cineva ca se îngrasa si de apa, contrar persoanelor cu un metabolism intens, care pot sa manânce orice si oricât, totusi vor ramâne slabi si subtiri. În tara noastra 80% din sol si din apele de baut nu contin iod în cantitate corespunzatare. Astfel nu exista posibilitatea de a evita lipsa de iod.

Pe de alta parte lipsa de iod duce nu numai la obezitate, ci si la multe alte boli. Oboseala, epuizarea, tulburarile de memorie, deconcentrarea, probleme ale pielii si parului, durerile artritice, problemele miocardice si de tensiune arteriala, scaderea libidoului, acuzele menstruale, depresia, indispozitia generala si lipsa de motivatie toate pot fi cauzate de lipsa de iod. Din pacate un control sanguin normal nu poate evidentia lipsa de iod, deoarece tolerantele sunt atât de largi, încât aproape toti intra în limitele normale. Pe de alta parte, glanda tiroida hipofunctionala poate sa determine aprox. 100 de acuze diferite. O introducere corespunzatoare de iod este asigurata numai în tarile cu litoral. Compensarea lipsei de iod nu poate fi rezolvata prin administrarea sarii iodate sau a tabletelor de iod. Acestea contin iodul în legatura anorganica, si pot fi usor supradozate, deoarece iodul astfel administrat se depoziteaza în întregime în glanda tiroida, fapt ce poate însemna si el un pericol. Numai iodul inclus în molecule organice poate fi corespunzator pentru glanda tiroida, deoarece aceasta poate sa întrebuinteze iod în cantitate necesara dintr-o asemenea substanta.

Mod de utilizare "METABOL"

Stiati ca...

În Ungaria 80% din apele de baut au lipsa de iod? Dar iodul este unul dintre cele mai importante microelemente pentru corpul uman. Fara iod nici glanda tiroida nu poate sa functioneze cu eficacitete corespunzatoare. Glanda tiroida însa este cel mai important agent, care regleaza METABOLismul. Daca glanda tiroida este lipsita de iod, o consecinta ce se constata este nivelul scazut al metabolismului. Aceasta stare duce aproape în mod sigur la formarea supragreutatii. Într-o asemenea stare spunem despre cineva ca se îngrasa si de apa. Pe de alta parte, persoanele cu un metabolism intens pot sa manânce oricât, totusi ele nu se vor îngrasa. Sarea iodata si tabletele de iod contin iodul în legatura anorganica, astfel ele nu asigura introducerea iodului în mod corespunzator. Acest lucru poate fi realizat numai prin iodul inclus în molecule organice, o sursa excelenta al acestuia fiind METABOLul.

METABOL - Noua dimensiune a reducerii greutatii!

METABOLUL este un standard mondial, care trateaza problematica reducerii greutatii dintr-o latura radical noua. Nu reduce senzatia de foame, nu reduce digerarea grasimilor sau al hidratilor de carbon, ci prin accelerarea metabolismului lasa organismul sa arda surplusul de calorii. Din acest motiv nu trebuie sa tineti regim sau sa faceti sport zi si noapte, deoarece METABOLul are grija de accelerarea metabolismului. În mod revolutionar, METABOLul contine trei substante active, care s-au dovedit eficiente în repetate rânduri. Pe lânga iodul biologic METABOLul mai contine L-Carnitine, care este unul dintre cei mai cunoscuti agenti de ardere a grasimilor din lume, care este folosit si de culturisti pentru reducerea procentajului de grasimi ale corpului. Al treilea ingredient este cromul inclus în molecule organice. Cromul

regleaza nivelul glicemiei, si astfel dispare pofta de dulciuri. De asemenea, cromul accelereaza formarea musculaturii fara grasimi.

valeria

il gasiti in farmacii, pretul este de aproximativ 80 ron..dar nu stiu cate capsule are....dak il luati..spuneti-ne si noua cum va simititi..sunt tare curioasa dak functioneaza. eu am sa mi-l cumpar peste vreo doua saptamani dar pana atunci as vrea sa aud parerea celor care il cumpara intre timp.

asteptam:D

valeria

fetelor,feriti-va de prostiile astea!sunt niste gaselnite de marketing,foarte periculoase,pot face mult rau,nu e de glumit!

sunt firme venite sa dea tunuri in Ro,apoi pleaca asha cum au venit!

Intr-adevar,tiorida se ocupa de arderea caloriilor,dar de-aci si pana la a lua hormoni tiroidieni,sau a lua IOD-e cale lunga!

deci,NU!

o sa vedeti ca peste 3luni nici n-o sa mai auzit de-asha ceva!

kestiile astea minunate de slabit sau de celulita-dac-ar da rezultate,inseamna ca n-ar mai fi nicio vedeta grasa,si J.Lo sau Sharon stone n-ar mai avea celulita,a?si totusi au...[hot]

Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...