Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum ma imbrac?

Recommended Posts

Dragelor,

La mijlocul lunii septembrie, sotul meu (proaspat promovat)[hot] va participa la intalnirea anuala a directorilor celor 47 fabrici din grupul la care lucram; anul acesta sedinta va avea loc la Barcelona, sotiile sunt si ele invitate [il]

Tocmai am primit pe mail agenda, totul pare minunat: cazare in hotel de 4 stele, turul orasului, excursie la Costa Brava….dar am un mare stress: nu stiu cum trebuie sa ma imbrac [bang][bang]

Programul este separat, doar seara sunt activiti commune: turul orasului cu autocarul, cina.

Eu ma consider o persoana ingrijita, care tine foarte mult la aspectul fizic; in plus, lucrand in aceeasi companie, pe o pozitie de middle management, voi avea ocazia sa intalnesc cele mai importante persoane din grup.

In program scrie Dress Code: smart casual, dar cred ca se refera numai la participantii la sedinta.

Va rog ajutati-ma cu ceva sfaturi, exemple, inca mai am timp sa merg la cumparaturi [biz]

multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cred ca-ntai ar fi cazul sa te interesezi cum o sa fie vremea in perioada respectiva. Dupa care sa te asiguri ca nu ai cel putin o seara 'eleganta' de restaurant sau eu mai stiu ce alta manifestatie. ca sa fii pregatita si cu tinuta de gala. Apoi.. smart casual e un soi de jeans - balerini - camasa... Eu asa il vad, la varsta mea si in limite decent clasice.

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

id="green">

id="right">

clyo,

da o cautare pe google "smart casual women"

de ex:

http://www.kays.com/AgNet/shop/Kays/-c22031/-Smart-Casual/category.aspx

acuma io nu stiu daca-i potrivit pt tine si pt evenimentul asta, da' macar poti sa te inspiri

sau: http://www.kays.com/AgNet/shop/Kays/-c22046/-Smart-Casual/category.aspx

(astea-s mai de toamna/iarna, da' asa sa-ti faci o impresie)

sau aici niste chestii, mai ales ca sunteti in management: http://www.lawyersweekly.com.au/articles/A5/0C0419A5.asp?Type=56&Category=1563

in fine, mai departe cauti tu, a fost doar o idee, sa cauti poze si info pe internet

succes!

fetelor, [flo] pt raspunsuri.

raresionut, multumesc pt felicitari, e o mare realizare pt el dpdv profesional.

Teo, multumesc pt linkuri, le-am studiat.

in mare m-am cam hotarat, avand in vedere ca ziua avem program separat, multe locuri de vizitat, m-am gandit la pantaloni 3/4 din bumbac / in, balerini si tricouri, pentru seara o sa am o tinuta eleganta dar totusi business (costumas de in bej), in plus niste pantaloni albi cu cu sandale-platforme.

sper ca o sa fie ok.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...