fetitie Publicat August 28, 2006 Raport Distribuie Publicat August 28, 2006 am primit zilele trecute un plic de la brd. m-a mirat pt ca eu n-am avut cont deschis la ei. Niciodata. Si ce aflu azi?dupa ce am stat la coda 30 MINUTE? ca sunt fericita posesoare a unui card cu nadia comaneci! si pt asta tb sa platesc 40 000 de lei. i-am spus lu' tanti ca eu n-am cerut asa ceva si ca nu vreau sa platesc. mi s-a raspuns ca in caz de neplata intru la datornici.mi s-a facut card fara sa ma intrebe nimeni nimic " ca sa primesc mai usor alocatia". dar eu am card pt alocatie la banc post! si de mult timp! AM CERUT SA VAD CARDUL SI MI S-A SPUS CA NICI MACAR NU ERA VENIT, DESI CONTUL ERA DESCHIS DIN IANUARIE 2006! asa ca am platit cei 40 000 si ma duc peste o luna sa inchid contul . mai stau la o coada de 1 ora... uite-asa in Romania te trezesti cu card si dator pe unde nu te astepti.AS EMIGRA IN SAHARA SAU SIBERIA! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dddd Postat August 28, 2006 Raport Distribuie Postat August 28, 2006 despre dechiderea unui cont fara sa-l ceri mi se pare total ilegal, chiar daca "l-ai castigat". daca nu vrei sa-ti ridici castigul contra cost, cum sa te bage in baza de date a datornicilor? ceva e putred la BRD? Nu mai intelg nimic. daca tot ai adus vorba de card pentru alocatie, ce acte sunt necesare pentru a-mi deschide si eu un card? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fetitie Postat August 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 28, 2006 la banc post mi s-a cerut cuponul de alocatie, un formular completat si copie dupa buletin. nu am castigat cardul!!!mi s-a spus ca directia muncii a facut astfel de carduri pt mai multi muritoti. dar dintre toti numai eu am facut scandal. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgetaR Postat August 28, 2006 Raport Distribuie Postat August 28, 2006 Nu esti singura care are ceva de obiectat BRD-ului, daca asta te consoleaza cu ceva. Mie personal mi se pare a fi cea mai neserioasa banca din cate sunt acum pe piata. Si am avut diverse experiente cu majoritate bancilor, deci stiu ce spun. [hopsieu] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ileana Postat August 28, 2006 Raport Distribuie Postat August 28, 2006 quote:Initial creeata de fetitieam primit zilele trecute un plic de la brd. m-a mirat pt ca eu n-am avut cont deschis la ei. Niciodata.Si ce aflu azi?dupa ce am stat la coda 30 MINUTE? ca sunt fericita posesoare a unui card cu nadia comaneci! si pt asta tb sa platesc 40 000 de lei.i-am spus lu' tanti ca eu n-am cerut asa ceva si ca nu vreau sa platesc. mi s-a raspuns ca in caz de neplata intru la datornici.mi s-a facut card fara sa ma intrebe nimeni nimic " ca sa primesc mai usor alocatia". dar eu am card pt alocatie la banc post! si de mult timp!AM CERUT SA VAD CARDUL SI MI S-A SPUS CA NICI MACAR NU ERA VENIT, DESI CONTUL ERA DESCHIS DIN IANUARIE 2006!asa ca am platit cei 40 000 si ma duc peste o luna sa inchid contul . mai stau la o coada de 1 ora...uite-asa in Romania te trezesti cu card si dator pe unde nu te astepti.AS EMIGRA IN SAHARA SAU SIBERIA!id="quote">id="quote">Vezi , ca atunci cand te duci sa-l inchizi, nu o sa ai de plata doar cei 40000 lei!BRD percepe comision de 0.5 EUR/luna pt. gestionare cont card!Si mai ai atasat contului de card, si un cont curent...ileana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danavasile Postat August 28, 2006 Raport Distribuie Postat August 28, 2006 Mi se pare complet aiurea sa platesti pentru ceva ce nu ai cerut[bang]am si eu o poveste ciudata cu brd-ul...am avut 2 carduri la ei iar unul l-am inchid anul trecut. Ma trezesc cu un plic foarte amenintator ca daca nu platesc suma de 10.000 lei trec pe lista neagra ! Desi subliniez cand l-am inchis am lichidat tot...asa ca eu personal despre aceasta banca am o parerea foarte proasta apropo de calitatea serviciilor oferite. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DARAEL Postat August 28, 2006 Raport Distribuie Postat August 28, 2006 Subscriu ! Zilele trecute ma suna un nenea sa-mi spuna ca sunt dator la ei..... pe vremuri de demult uitate am deschis un cont curent si aveam ceva banuti acolo (in timp am trecut la ING Bank dar am lasat deschise conturile de la BRD......) Si surpriza: de anul trecut cei de la BRD au bagat un comision de administrare cont... fara sa ma anunte deloc, deci mi-au papat si suma minima care o aveam acolo doar pentru ca acel cont exista !!! Iar acum, la fel ca si la fetitie, m-au pus sa astept inca o zi sa pot inchide conturile..... deci alt drum..... Sa nu uit “bonusul” de la BRD: aveam 1 cont in lei si unul in $ (cu 16$ amarati [^]) si am descoperit ca acel cont in lei s-a clonat – vineri aveam deschise 1 cont in $ si 2 conturi in lei, minune dumnezeiasca [zz]...... Oricum, minunea cea mai mare, si neprevazuta de managerii BRD este faptul ca m-au pierdut forever de client si spun tuturor celor din jurul meu sa faca la felid="blue">. Pentru toti cei care cititi aceste randuri: Daca nu sunteti masochisti [alcool] , EVITATI BRD !!!id="red"> Adrian My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fetitie Postat August 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 28, 2006 bag seama ca toti carcotim , ne vaicarim dar de gatuit nu-i gatuieste nimeni.Si toti platim banii pe care ni-i cere banca. Ma intreb cum se pot intampla astfel de istorii.Printre forumisti nu-i nimeni care lucreaza la brd sa ne lamuresca ce se intampla? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aissa Postat August 28, 2006 Raport Distribuie Postat August 28, 2006 Vineri suna la mine una si cere cu domnul I. (I fiind prenumele sotului). Zic nu e acasa. Ea cica: cine sunteti? Eu: sotia. Ea: d-na de la banca sunt [alcool], BRD-ul, spuneti-i sotului sa mearga azi sa achite pana in ora 18 ca are o datorie de 320000 de luna trecuta plus rata de luna asta (a carei scadenta era a doua zi), sa mearga neaparat azi si sa ceara sa discute cu un consilier, eu sunt din centrala doar va anunt. A mers al meu sot, a cerut desfasurator (mirat tare pentru ca el lunar plateste mai mult decta e rata, suma "rotunda") si avea, asa cum stia, platit chiar mai mult, nici vorba de datorie. Pe langa drumul si timpul pierdut te mai si someaza sa platesti URGENT rata inaintea scadentei. Ce sa le faca al meu? Aia tot intrebau cu cine a vorbit dar tipa care ma sunase nu isi spusese numele asa ca pe cine sa trag la raspundere? Cristina si ghighiloi [foto] id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m34 Postat August 28, 2006 Raport Distribuie Postat August 28, 2006 Eu mi-am inchis conturile pe care nu le mai utilizez, tocmai pentru evita situatii neplacute, dar vad ca acestea pot sa apara indiferent de ceea ce facem... Referior la comisioane de administrare cont, multe banci iau asa ceva. Mihai Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.