Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

AJUTOR! GINGIVITA!!!

Recommended Posts

Buna ziua.va rog sa-mi raspundeti si mie,daca se poate.sotul meu sufera de ceva vreme de o gingivita f urata si rebela la tratament.adica tratament,mare lucru nu a facut decat cu ceva pasta care contine mai multe antibiotice,preparata la farmacie in urma prescriptiei medicului stomatolog si o pasta de dinti Paradontax.acum incercam cu ceva de la Plafar,o solutie pt badijonaj local,nu stiu cat va fi de eficienta.

va rog foarte mult sa imi dati o idee de tratament care da rezultate pt ca deja ne-am saturat de sangerare.

va multumim f mult si asteptam un raspuns

pupici de la Andreea si BB mic din burtica.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

si eu am avut probleme asemanatoare. o igiena corespunzatoare e foarte importanta. apa de gura si curatatul dintilor cu ata dentara ajuta enorm. ceaiul de salvie cicatrizeaza posibilele leziuni ale gingiei, asa ca poate sa clateasca gura dupa spalat cu ceaiul de salvie. spalatul pe dinti dupa fiecare masa e foarte important.

Oana si Matei (25 februarie 2004)

dc gingivita se manifesta cu sangerarea gingiilor atunci poate ar fi bine sa.si faca niste analize de sange pentru ficat...

...iti spun asta ca si eu am avut asa ceva...stomatologul spunea ca.i gingivita, dar de fapt aveam timpul de sangerare mare din cauya ficatului...am facut tratament pentru ficat si gingiile nu au mai sangerat...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...