stoica simona l. Publicat August 28, 2006 Raport Distribuie Publicat August 28, 2006 id="Georgia">id="maroon">am o reteta de orez...iami -iami.tot ce va trebuie este orez uncle bens ,2 oua si un amestec de legume congelate(porumb,mazare,morcov)sau direct acest amestec cu orez(si mai rapid)!!!intr-o tigaie se pun cateva picaturi de ulei si se pun outele pe care le sfaramam cu furculita pana le facem mici -mici.apoi adaugam orez (fiert)si legume,cat incape apoi adaugam sare,se tin pe foc 1 min amestecand continuu.astept raspunsuri-va [lace???e super!!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu05 Postat August 28, 2006 Raport Distribuie Postat August 28, 2006 Mmm, yami! Eu am facut si e belea![il] Oana si [sofer] Vladutz (2 ianuarie 2005) [foto]Poze cu Vladutz Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mina Postat August 28, 2006 Raport Distribuie Postat August 28, 2006 cu un strop de sos de soia si niste ghimbir (praf sau dat pe razatoarea mica) iar la final cu un castravete taiat in cele mai fine feliute de care esti in stare...iese super...ca mancarea chinezeasca la cutie [alcool] Mina si Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din:09.09.2004 http://community.webshots.com/user/vizigotu http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare cronicile vizigotuluiid="green">"]cronica vizigotului[/url]id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Veve Postat August 29, 2006 Raport Distribuie Postat August 29, 2006 FRIED RICE (sau orez prajit) -500 g orez gatit(orezul preferat este cel brun si cu bobul lung;se fierbe in clocot cca.40' dupa care se scuge bine si se intinde pe-o tava acoperita cu-n servet de bucatarie curat;se lasa la uscat peste noapte) -2 oua -1 lingura+1 lingurita sos de soia -3 linguri ulei -6 feliute de bacon sau caiser taiate marunt -1-2 catei usturoi pisati -2 lingurite radacina de ghimbir data prin razatoare(sau 3 lingurite "ginger"din comert) -2 cepe micute taiate mai marunt Ouale impreuna cu lingurita cu sos de soia se bat usor ca pt.omleta.Se pune la prajit pe rind,cite o jumatate din amestec,intr-o tigaie cu o lingura de ulei incins si se rumeneste bine pe ambele parti;se repeta cu a 2-a jumatate.Se taie omleta in fisii foarte subtiri.Cu alta lingura de ulei incins se coace baconul pina se face crocant;se scoate din tigaie si in loc se pun ceapa,ghimbirul si usturoiul la foc mic.Caliti ceapa numai putin dupa care adaugati orezul si prajiti 5' amestecind in continuu. Adaugati baconul,fisiutele de ou si sosul de soia ramas si mai lasati pe foc 2-3 minute, amestecind foarte bine.id="Comic Sans MS">id="maroon"> Irina , vevika & "scaly monstel"id="size2">id="violet">id="Times New Roman"> poze1,2,3,4,5,6id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna75 Postat August 29, 2006 Raport Distribuie Postat August 29, 2006 Reteta e foarte delicioasa si satioasa.V-o recomand cu caldura. Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo1970 Postat Septembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 8, 2006 Veve, vreau sa fac reteta, de fapt o aveam deja de pe forum, da' nu inteleg ceva: orezul se fierbe 40 minute ?! ca mi se pare cam mult Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinuta Postat Septembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 8, 2006 Dar poze aveti? Crinuta si Rayan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balbina Postat Septembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 8, 2006 quote:Originally posted by teo1970Veve,vreau sa fac reteta, de fapt o aveam deja de pe forum, da' nu inteleg ceva: orezul se fierbe 40 minute ?!ca mi se pare cam multid="quote">id="quote">Teo, orezul brun cu bobul lung despre care spune Veve in reteta este, din cite imi dau seama, orez nedecorticat, de aceea fierbe mai greu. Am luat si eu orez nedecorticat cindva si confirm faptul ca intr-adevar fierbe mai greu, vreo 40-45 de minute.------------------Numai bine,NataliaPoze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo1970 Postat Septembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 8, 2006 Balbina, chiar orez brun am si cumparat pt reteta, multumesc pt raspuns Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niponel Postat Septembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2006 FRIED RICE reteta japoneza Ai nevoie de urmatoarele : 2 oua ,orez fiert ,sare ulei ,crabi 2 picioare ,sos soia si letas 2 frunze rupte (letas este salata ) sau poti sa pui 2 frunze varza rupte in loc de letas salata Preparare : intr-o tigaie inchinza pui putin ulei ,oul batut si orezul - toate se amesteca repede si bine Dupa ce ati amestecat bine oul cu orezul adaugati o lingura de sos de soia (shoyu) sare carnea de crabi si letas salata .Se mai amesteca putin apoi este gata. Pofta buna . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.