Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Reteta pt. ingrasare!!

Recommended Posts

Cred ca va fi un post cu totul inedit, pt. ca de obicei toata lumea vrea sa slabeasca....

Am un prieten care nu se poate ingrasa. Adica de mancat, mananca (e adevarat, nu prea mult).....dar fara succes. Saracul se chinuie sa manance mai mult, dar chiar si asa, nu se lipeste nimic de el.

Stie cineva o reteta pentru cresterea poftei de mancare? mie mi-a trecut pe la urechi una cu miere parca si lamaie....dar nu am retinut cantitati si nici mod de preparare....

br

Bri

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cred ca e vorba de miere si nuca. Intr-un borcan de miere se pune nuca macinata si se ia in fiecare dimineata cate o lingurita. Reteta e testata de mine si nu a avut rezultate. Nici vitaminele, nici mesele incarcate....cred ca e vorba de conformatie si atat.

Cristina

Poate incerca si tablete cu propolis-Apilarnil prop se numesc parca-se gaseste la magazinele naturiste.

O alta varianta shakeurile cu multivitamine special concepute pentru cresterea masei corporale -se pot comanda de pe orice site destinat culturistilor.

Iar in final,sa incerce sa manance tot ce ne este interzis noua,celorlalti care ne ingrasam si se la "aer".

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Iti spun eu cum am reusit sa ma ingras 23 de kg. cand eram gravida cu primul meu copil. Beam bere fara alcool ( Schlossgold ) in fiecare zi, nu mai stiu cate, ca tare bine imi cadea ![;)]Apa nu cred ca am prea baut ! Am mancat ciocolata cu alune si Nutella cu borcanele ( si nu de orice fel ci dintr-alea de 1,5 kg). Fructe 2 kg pe zi, in afara de mancarea propriu-zisa. Si ca informatie : am avut 45 de kg inainte de figura asta cu mancarea ! Succes !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...