Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Unde sa fac sesizare?

Recommended Posts

Vecina care sta perete in perete cu apartamentul nostru are casa plina de gandaci. Am anuntat administratorul, dar degeaba. Este infiorator pt ca am dat in casa cu de toate, scapam de ei dar intra de la vecina iar. La ea pe usa colcaie. Unde pot face o sesizare la organele competente ca sa vina cineva sa faca ceva pt ca intra gandacii peste tot. Multumesc anticipat!

Luminita si [copil] Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei id="red">id="size1">

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu cred ca este de competenta asociatiei de proprietari sau locatari!Cred ca administratorul este obligat sa se ocupe de prb. asta.Ar fi bine sa va asociati mai multi locatari si eventual daca administratorul nu vrea sa va ajute,sa va adresati uniunii asociatiei de proprietari.Incearca,daca nu prea ai timp,sa formulezi intrebarea asta pe http:www.condominium.ro. Acolo sigur o sa primesti un raspuns competent.

Succes!

Problema e ca cei din bloc s-au obisnuit cu gandacii si nu ii deranjeaza desi misuna peste tot.

Luminita si [copil] Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei id="red">id="size1">

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Si pe mine tot vecina m-a "procopsit" cu gandaci![bang]Ca in filmele de groaza, aprindeam lumina si alergau peste tot. Intrau si pe la sufragerie si prin balconul din dormitor si pe la bucatarie nenumarati! Si tot cu Regent am scapat.

Pulverizeaza peste tot, inclusiv in jurul usii de la intrare, fiola se dizolva intr-un litru de apa, asa ca iti ajunge.Trimite totusi copilul afara cu cineva pana se usuca locurile pt ca solutia e toxica.

Succes!

Ca o paranteza: si eu m-am plans la administrator si mi-au sugerat sa rezolv singura problema. Normal ca pe ei nu-i interesa de vreme ce nu stateau perete in perete cu ea! [bang]

Anka [mamica] si Ubitu [copil](26.06.2004)

Intrucat se pare ca ai mai multe probleme legate de asociatia de proprietari si de nerespectarea regulilor de convietuire de catre vecinii tai, iti recomand sa cauti si sa citesti urmatoarele acte normative, care te vor ajuta sa iti faci o idee in legatura cu drepturile si obligatiile propietarilor de apartamente si ale asociatiilor de proprietari.

Legea nr. 114 / 11 octombrie 1996, modificata si republicata - Legea locuintei

H.G. nr. 1275 / 7 decembrie 2000 - privind aprobarea Normelor metodologice pentru punerea in aplicare a prevederilor Legii locuintei

H.G. nr. 366 / 4 aprilie 2001 - privind modificarea Normelor metodologice pentru punerea in aplicare a prevederilor Legii locuintei, aprobate prin H.G. 1275/2000

O.G. nr. 85 / 30 august 2001 - privind organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari

H.G. nr. 400 / 04 februarie 2003 - aprobarea Normelor metodologice privind organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari

H.G. nr. 1386 / 27 noiembrie 2003 - modificarea si completarea Normelor metodologice privind organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, aprobate prin H.G. 400/2003

la noi in bloc e una care are crescatorie de pisici!

nu cred ca va puteti imagina cum puuute![xx(]

daca avem ghinionul sa i se sparga vreun calorifer iarna sau vreo teava e jale![xx(]

cine se incumeta sa intre acolo tre sa fie ori beat ori droghi ca sa nu simta mirosul si eventual cu niste ochelari prin care sa nu vada decat gaura de la teava si sculele![:D]

am vb si noi cu administratorul si a facut plangere la sanepid, numai ca spre rusinea celor de la sanepid nu a venit nimeni sa constate sau sa ia vreo masura!

sfatul meu e sa dai cu regent si eu am dat si am scapat de mergatoare!

[pup] si bafta!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

quote:....si eventual cu niste ochelari prin care sa nu vada decat gaura de la teava si sculele![:D]

id="quote">id="quote">

off-topic:

"Maria inainte sa se marite, ea nu putea sa se marite pt. ca ii miroseau picioarele ingozitor de rau si asa ca doctorul i-a zis sa se marite cu unu care nu poate sa miroase.

Dupa un timp maria il cun pe ion care nu putea sa miroase si era ce ma ifericita

In noapta nunti maria se dezbraca se suie in pat la care ion zice :

-auzi tu marie dar mai deschide si tu geamul ala ca miroase ceva urat aici de nu pot sa stau

-dar bine mai ioane parca tu nu pute-ai sa mirosi

- da nu pot dar ma ustura ochii ingrozitor de rau"

Cu respect,

G.

Suntem urate... si ne tarim!id="size1">

Buna, si eu pe la gandaci...Lulu, te sfatuiesc la fel ca si nu mai stiu cine, sa dai cu Regent.

Gasesti la farmacia veterinara. In urma cu vreo 3 ani era 20.000 lei o fiola. Ia-ti cateva fiole si dilueaza cate una la 200 ml. Va fi o sol extrem de puternica pt. ca ea se dilueaza la 500 ml. Dai pe palier, dai pe la tocul usii tale si al vecinei ca sa nu mai iasa din casa ei, dai pe la geamuri, dai in casa la tine (in general pe la colturi si margini, si pe sub mobile, adica in locuri in care Prichindelul nu poate ajunge), pe unde mai crezi tu, si lasi sa se usuce. (cu o seringa mare sau gauresti un dop de plastic al unei sticle pe care o folosesti ca pulverizator) Repeta operatiunea nu la 2 sapt. ci la 1 sapt... Sigur vei avea rezultat bun. Dar ai mare grija la PRICHINDEL sa nu dea cu mana pe acolo...

Si nu in ultimul rand sa bagi hartie in spatiile din jurul tevilor din tavan si de la pardoseala. Ei trec de la un nivel la altul si prin aceste spatii...

Si cu toate astea, mai e o problema; nu stiu daca stii, dar astia mai si zboara... Aripile nu poti sa le tai...

Eu am avut rezultat F. BUN, desi vecinii mei au... dar poate nu asa multi...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...