Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Unde gasesc papuci cu talpa foarte groasa?

Recommended Posts

Eu nu stiu unde sa postez intrebarea asta, rog moderatorii sa mute subiectul daca nu e potrivit aici.

Sotul meu a facut de curind operatie pentru ruptura de tendon, si trebuie sa poarte cam 6 saptamini papuci cu toc pe care sa il micsoreze progresiv. Cred ca niste papuci cu talpa foarte groasa, pe care sa ii modifice sa le taie talpa progresiv, ar fi potriviti si nu foarte scumpi. (Pantofii ortopedici costa in jur de 6 milioane).

Stiti de unde pot cumpara papuci de casa sau de plaja cu talpa foarte groasa, marimi mari?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cred ca singura solutie ...pt marimi mari ... este sa cumperi o pereche de papuci de plaja normali, sa cauti una veche prin casa, sa le tai talpa la cei vechi si sa o lipesti pe cei noi.

Caci marimi mari ...rar foarte rar gasesti.

Sau cumperi unii de dama cu talpa groasa ii tai si ii lipesti talpa la papucii lui.

Ii doresc recuperare rapida si fara urmari!

Ursoaica, iti multumesc mult pentru sugestie! Imi e teama de improvizatii, sa nu cumva sa se dezlipeasca.

Guestus, cei propusi de tine sint aproape perfecti [:D] [:-)))]

Anda, [flo]

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

quote:Originally posted by Witchie

Guestus,Daca tu erai sotul Simonei si aveai nevoie de papucii aia, ce arati tu in poza ti-ar fi convenit?Anda, mama Irineidomnisoara Irina Ca'caa'uu

id="quote">id="quote">NU! ca n-au floricica[:-)))]__________________________Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal">

quote:Originally posted by pisi-si-boscu

Eu cred ca daca folosesti niste papuci cu talpa de scai, din acestia de plaja/casa, le poti coase intre ele talpile.Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani si jumatate

id="quote">id="quote">Cred ca e o idee foarte buna, am sa incerc asa. Iti multumesc mult pentru raspuns!Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]Simona & Vladut (27 februarie 2005)Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photosPoze de la Mot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...