Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ness Frappe

Recommended Posts

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Intr-un pahar inalt pui o lg de ness una de zahar(sau mai mult,depinde cum bei tu cafeaua), torni apa cam de un deget latime peste si amesteci cu mixerul special.

Mai e o solutie in cazul in care nu ai mixer. Pui totul intr-un borcan cu capac si le amesteci asa. Spuma va iesi insa nu atat de groasa ca cea facuta de mixer.

Peste nessul batut pui gheata, lapte si apa. Si pai!

Un frappe adevarat trebuie sa aiba 3 culori: la baza cafeniu, apoi spuma alba si sus cafeniu din nou!

Anka [mamica] si Ubitu [copil](26.06.2004)

Distribuie pe alte site-uri

Sau inghetata!

Cred ca depinde f mult de gustul consumatorului.

Eu am scris reteta originala, asa cum o stiu si o aplic de multa vreme.

La cafeneaua Nescafe din Mall se servesc mai multe tipuri de frappe, cel cu suc de portocale e f racoritor, insa nici cel cu menta nu e de neglijat!

Anka [mamica] si Ubitu [copil](26.06.2004)

La mare unde? Cumva la mimoza in olimp? Ala e frape-ul pentru care merg special la olimp [pofta] si surpriza: tocmai am aflat reteta lor: ness, zahar, sifon, inghetata si frisca. DELICIOSSSSSSSS

Andreea mamica lui [copil] Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.id="red">id="size1">

Cristina,id="red"> sunt in magazine gen Saturn niste mixere speciale pt Ness Frappe. Sunt mici cu baterie costa max 10 euro, (noi l-am luat de la Metro) si au un mik arc care iti face spuma. Noi am luat CLAtronik pt ca nu il folosim prea mult. Daca il gasesc pe net iti arat modelul, nu imi aduc aminte cum se numeste. Dar daca il intrebi pe vanzator te indruma sigur; avantajul il obtii ca poti face fiecare pahar in parte cu spuma bogata.

Ingredinetele sunt cele scrise mai sus, si faci diverse combinatii.

Io il prefer cu cel cu cafea, lapte, inchetata de vanilieid="Comic Sans MS">id="navy">.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...