Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

HELP....Ureaplasma Pozitiva!

Recommended Posts

Fetelor, heeeeeeeeeeeeeeeeelp, mi-a iesit azi ureaplasma pozitiv, si mie si sotiorului, si eu luni am intalneala pt FIV!

Imi vine sa ma trag de par!

In decembrie am facut-o si era negativa, sotului nu i-a dat s-o faca, iar in august pozitiva!

Mi-a facut si antibiograma la doxycilina, tetracycline….etc, a iesit pozitiv.

Spuneti-mi, ce naiba se intampla?

Sa fie totusi de bine si dupa antibiotice sa-si mai revina spermograma?

Dupa antibiotice cat timp trebuie sa treaca pana la conceptie?

Se trateaza cu homeopate?

Mentionez ca-n protocolul de fiv la Giulesti nu este trecuta ureaplasma.

Multumesc mult

Sheritra

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sheriid="red">, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi! o poti trata cu antibiotice, daca nu ma insel, Sumamed se da si la Ureaplasma/Micoplasma. Nu cred ca-ti poate influenta inceperea FIV-ului. Probabil ca o sa faci tratament si o sa trebuiasca sa repetati analiza, si abia apoi sa intrati in protocolul FIV. Depinde de ce o sa zica dr. Si e posibil ca rezultatul spermogramei sa fie influentat de infectie.

Multa sanatate si sa scapati repede de ea![pup]

Imi vine si mie randul... id="purple">[il]/Pozele mele

Uf, mercic, mi-am facut programare la Radoi maine, luni la Cocei n-o sa-i spun despre asta pt ca si asa o sa intru probabil deabia in octombrie cu nr de dosar, nu vreau sa-i dau motive de amanare.

Ce nu inteleg eu de ce in decembrie era negativa si in august prezenta, de unde a aparut?

Doctora mi-a spus sa stau linistita ca nu se ia neaparat prin contact sexual, apare si ea asa, dupa capul ei, dar o dam de la unu la altul.

Ei poftim de mai intelege ceva!

Eram sigura ca o sa apara ceva sa ma intarzie la fiv! Prea erau toate frumoase! Prea le pregatisem din timp! O analiza mi-a iesit cu mare intarziere si asta era ureaplasma, in ultimul moment una proasta!

Si doar tin analizele int-un plic rosu sa nu se deoache, dar nu, si-a bagat coada si aici!

Sheritra

Offff...mai Sheritraid="red"> ce "noroc" aveti si voi!Poate daca mai repetati o data analiza, ...nu stiu zic si eu ca deja nu ma mai mira nimic!Nu cred ca in momentul asta sunt in stare sa te sustin pt. ca am niste [drac], parca ma vad pe mine : nu scap de unu ca dau de fracsu`!

Anto

Sheritoooid="red"> io zic sa le repeti..ai vazut ce am patit io cu Hepatita de era sa moara grasu..aveam io si el se consuma saracu iar io [ispita]..si ete ca o repetai la doua lab diferite si nu mai iesi..asa ca nu te baza pe una!!!baga mai multe atunci sa intri in panica!!!te pup !!io zic ca va fi binee!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!id="red">

Sa o ajutam pe barbyeid="red">

[i]

Nasica

"Nimic nu-i imposibil!"id="red">

Sheritra eu am facut tratament cu sotul meu acum 2 sapt. pt. ureaplasma pozitiva. La fel si mie mi-a iesit pozitiva si mi s-a dat antibiotic - doxiciclina (sau vibromicina daca gasesti - e mai greu). Am impresia ca se poate face tratament si pe sarcina. Apare din consumul de branzeturi (la mine sotul meu mananca lactate) si cred ca de la el am luat si eu. Influenteaza endometrul asa mi s-a spus si pozitiva fiind se poate intampla sa pierzi sarcina. Vezi ca doxiciclina e f. ieftina, 40 de capsule vreo 200 de mii dar trebuie sa mananci bine inainte sa le iei altfel te pun jos pastilele.

Cami

Mercic mult la toate fetele!

Lianoooooid="red">, sa stii ca m-am bucurat intr-un fel, ca are si al meu in sfarsit ceva, si dupa pastile poate revine spermograma [:D]!

Nu ma intelegeti gresit, n-as vrea sa fie doamne-feri bolnav, a ceva mic acolo imi doream sa aibe, ca sa ia tratament si sa se faca bine gigeii, ca poate d'aia sunt lesinati!

Baga fata doxicilina in ei, Frankestaini ii fac [soc]!

La 1.30 am intalneala cu Radoi, ii spun sa-mi dea doxicilina si ceva sa nu fac candida, e bine?

Sheritra

Am venit DE LA DOCTOR, a spus ca poate face glera acida ureaplasma, deci ostila gigeilor. Cica o poti face si de la consumul de branzeturi.

L-am intrebat daca se imbunatateste si sermograma dupa tratament, a dat din cap asa...adica cum ti-o fi norocul!

Eu cum mi-s norocoasa....ii spun sa-i dea mai multe pastile sa fie norocul si mai mare, asa la vreo juma de an.

Mie Ofloxacine 1/zi, si Flucovim 1/zi sa nu fac candida.

Husband Doxicilina 1/12h(e barbat si e mai puternic, ia dat mai mult de munca). Fara Fluco' (NOI STIM DE CE!).

O saptamana bulinele, doua sa se elimine, nu ma impiedic in FIV.

Multumesc de toate raspunsurile!

Sheritra

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...