Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

soferie

Recommended Posts

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noi avem acum o masina mare si grea (Aro [cool]) si, cum eu sunt in luna a 8-a, o conduce exclusiv el (eu de-abia o urnesc). Inainte am folosit masina de serviciu a sotului, deci o conducea el de regula iar eu ocazional.Inaintea aleia, am avut o masina a noastra, cu care eu mergeam la serviciu iar el ocazional. Si, la inceput, am avut fiecare masina lui.Asa ca noi am trecut cam prin toate fazele.

[hopsieu]

Distribuie pe alte site-uri

Pe vremea fostului eram fiecare cu rabla lui. Acu sunt singurul sofer al familiei..deocamdata sau macar vreo 16 ani si ceva...[:D]

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

La noi deocamdata e bine, numai eu am permis. Nu stiu cum o sa fie de luna viitoare cand va da si sotul de permis. Avem 2 masini, dar una este cam rabla, eu n-as mai conduce-o pe aia.

Pt a-l incuraja sa dea de permis i-am promis ca o sa-i las lui masina noua, dar nu stiu daca o sa reussesc sa ma tin de promisiune.

Cred ca noi detim recordul ca capitolul stupiditatea situatiei: avem fiecare masina lui, dar ei nu ii place sa conduca (desi are o masina pe care alti - sau altele- ar conduce-o doar de drag!) si nu o face decat cand chiar nu are incotro. Asa ca eu trebuie sa fac pe soferul si cand nu ar fi normal [bang] . Si evident ca ne mai si certam pe chestia asta!

My life stinks

Noi avem fiecare masina lui dar eu fiind incepatoare sotul merge pe capul meu sa "ma supravegheze" [bang]

Pe a lui nu as conduce-o never pt ca "fuge" al naibii de repede.

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata

lumea vrea sa stea la umbra.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...