Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

soferie

Recommended Posts

Eu am condus atat de putin de cand am luat carnetul, incat nici nu sunt sigura daca mai stiu sa conduc! In traficul din Bucuresti, in special ca nu cunosc deloc "harta", nu m-as hazarda nici platita! Poate doar noaptea, cand e liber si semnele de circulatie iti sar in ochi, ca de! sunt fluorescente... Imi place la nebunie sa conduc (asta imi amintesc), ma relaxeaza, imi place sa vad drumul deschizandu-se in fata mea (v-ati prins, ma refer la drumurile in afara Bucurestiului), insa daca e sa mergem pana la mare, ori alt drum lung, parca tot mai in siguranta ma simt daca conduce el, ca are experienta si deci reactii mai bune in caz de ceva...

N-am zis: masina e a mea!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noi avem o singura masina dar mai mult eu o conduc.El prefera mijloacele de transport in comun[:D](in Viena e tare greu cu parcatul in zona centrala si destul de costisitor), asa ca masina ramane acasa si o folosesc eu.

A doua sarcina am condus foarte mult, preferam sa conduc pentru ca aveam mai mult loc la volan, iar el statea in spate[:D].

Cand suntem impreuna conduce care are chef, la noi nu se pune problema bautului(o bere oricum este admisa), dar la drum lung tot eu conduc mai mult-ma relaxeaza.

Acum ma gandesc ce-o face el saptamana viitoare 1200 km pana in Romania singur-ca noi venim separat.

o

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillipid="red">

La noi eu sunt cea care conduce mai mult ,pentru ca el ajunge muuuult mai repede la job cu metroul decat cu masina.In schimb cand plecam in concediu sotul este soferul ,desi ,anul asta cand ne-am intors de la mare ,am condus si eu pe jumatate din drum.

1 ,2

3

Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Deocamdata, pentru ca eu nu prea am experienta la condus, dar vreau sa capat, conduc eu. Numai ca nu am reusit inca sa conduc in afara Bucurestiului, din cauza ca el e mai experimentat si ajungem mai repede la destinatii (in conditiile in care suntem limitati de timp).

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005id="teal">

id="size1"> POZE id="teal">

In prima faza, aveam doar o masina - a mea, si o conduceam mai mult eu (la serviciu mergeam cu ea), el ocazional cind eram obosita sau mi-era rau. A doua faza, avem fiecare masina lui, cu care mergem fiecare la serviciu, insa la drumuri lungi facem cu schimbul (de obicei impartim distanta in doua si parcurgem juma-juma).

In schimb cind mergem in oras sau in vizite (petreceri) de cele mai multe ori conduce el la dus, iar acolo fie ca bea sau nu o bere la plecare imi imineaza cheile (indiferent daca sintem cu masina lui sau a mea).

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Odata la noi era fiecare cu masina lui. Insa acum avem numai o masina: in cursul saptamanii o foloseste el pt. mers la serviciu, iar in week-end sau vacanta o conduc si eu, ocazional.

Petroid="Comic Sans MS">id="blue">id="size3">

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="navy">id="size2">

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...