Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

povestea mea

Recommended Posts

buna fetelor sunt adina ,noua in forumul acesta ,am 24 de ani si casatorita de 9 luni.ca sa ne cunoastem mai bine am sa va povestesc sumedeniile de incercari prin care am trecut ptr a avea un bb.[bang][bang].Totul a inceput acum un an cand o prietena de-a mea imi spune ca a fost la doctor si ia gasit mastoza chistica (totul a plecat de la un lichid care ii curgea din san).denumirea suna destul de pretentios asa ca ne-am interesat pe net cam despre ce e vorba.cum stateam noi asa ce imi vine mie......hai sa incerc si eu mamelonu sa vad daca mie imi iese ceva.Bun.....zis si facut ...cand ce sa vad un lichid vascos maroniu .Va dati seama ce sperietura am tras pt ca prietenei mele ii prescrise doctorul o frumusete de operatie.vreau s ava spun ca atunci a inceput calvarul vietii mele.

am incercat impreuna cu sotul catela luni inainte sa facem un[copil]ciclul mi-a venit normal si ultima data cand am avut contact sexual a fost cu 6 zile inaintea povestii cu sanul.

asa.....si cum ziceam ....an innebunit nu stiam ce sa fac

ea mi-a zis sa fac un tst de sarcina ca poate ..poate...Bun zis si facut.RASPUNS:id="red">NEGATIVid="black">CLAR mi-am zis ca am si eu mastoza chistica

''norocul''meu a fost ca in apropierea blocului meu statea un dr chirurg

ii pov situatia si imi spune ca tre sa fac de urgenta mamografie sa ma duc seara la el la policl sect 6 si sa ma palpeze sa isi dea seama

Eu prostuta nu am ezitat si m-am dus de urgenta.ma palpeaza nea...si imi zice ca am niste noduli imensi sa ma duc repede sa fac mamografie si sa ma intorc in 30 de min.Oameni buni numai eu stiu ce a fost in sufletul meu cand am auzit.Atunci sa intamplat nenorocirea.la 18.30 seara am fost la medlife si am facut mamografia.doctorita de acolo ma intrebat de 10 ori daca sunt gravida sau nu dar eu stiam de la tst de sarcina ca nu.

in fine imi citeste cineva mamografia si imi spune dupa ca defapt mamografia se face dupa 40 -50 de ani si ca sa nu mai fac in veci ca e periculoasa.a am uitat sa va spun ...nici urma de noduli!!!!!!!!!. ii duc mamografiile dr ....de la sect 6 si imi spune ca tre sa ma duc de urgenta la un doctor tot din policlinica ginecolog sa ma consulte ca s-ar putea sa am dereglare hormonala si deaceea nici nu pot face bb [mariaj]ca e un doctor bun......bla, bla.a doua zii cu sufletul la gura ma duc ce sa facma controleaza dl doctor de la policl sect 6 care e arab si imi zice ca e totul bine dar sigur am dereglare hormonala(ma vazut grasa)si sa imi fac o sea turceasca si o ecografie mamara.ca un pacient cuminte m-am dus cu sotul meu si am facut si seaua turceasca(radiografie)si eco mamara

la 1 mi-a iesit o glanda putin marita si la a doua canalele mamare putin marite

TOTUL ERA PUTIN MARIT[mariaj][mariaj][mariaj]CE SA FAC ..m-am dus cu analizle la dr ginec si imi zice mai avea putin sa ma bata ca sa ma duc la o prietena de-a lui de la nu stiu ce spital ca nu pot sa fac copii de la glanda tiroida...in fine

nu m-am dus ci m-am dus acasa f trista.dupa vreo sapt imi curge f putina menstr 2-3 pic si se opreste.Mi-am zis ca gata daca nici ciclu nu imi vine e cla bb nexam.Dar ce sa vezi ca la vreo cateva zile imi vine mie sa iau un test de sarcina si......ce credeti...da asa e POZITIV nu mai puteam de fericire totul in jur era roz .pana cand mi-am dat seama de cate analize am facut si am realizat ca era mai mult ca sigur un copil cu probl.[audinti]m-am dus cu sotul la eco si mi-a zis ca sun 6 sapt maxim ca e ff mic ca nici nu se vede

.dupa multe si indelungi nopti nedormite ff mult plans am hotarat sa avortez

CAND AM FACUT AVORTUL DOCTORITA MI-A ZIS CA AVEAM APROAPE 3 LUNI SI CA BB ARATA CA O GELATINA. sufar si acum si in prezent dupa un an ne chinuim sa avem un bb dar se lasa ffffff stepta ......

dati-va si voi cu parerea va rog....

va pup dulce

[dual][dual][si-eu]

adina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...