Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)

Recommended Posts

• Răspunsuri 291
  • Creat
  • Ultimul răspuns

UTILE PENTRU MAMICI:id="blue">id="size3">

[medic] : despre vaccinuri cum creste [bibe]

despre alaptat: cum stim daca bb primeste destul lapte + cum arata kk normal

Scutece...id="size3">id="purple">

(77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) (14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1)

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani... id="size3">si 85 de episoade [;)]: id="red">

(85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) (14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1)

BEBELUSI DE "NOIEMBRIE-DECEMBRIE" 2005id="size4">id="Comic Sans MS">

[^] Cum au venit pe lumeid="size3"> [bibe]...

[il]Panoul de onoare id="size3"> [foto]

[^] Cum cresc piticii...id="size3">

Suntem 79 mamici [mamica] si avem in total 90 [bb], 48 [fetita] si 42 [baietel]id="size2">

OCTOMBRIE 2005id="size3">id="purple">

12 oct - amparoid="purple"> : [bibe] Davidid="blue">, [bibe] Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon">,

21 oct - roxisialexiaid="purple">: [bibe] Alexia-Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">,

21 oct - pineapple id="purple"> (30 ani): [bibe] Miraiid="red">, Japan, Miyazakiid="maroon">

23 oct - mandykschid="purple"> (32 ani): [bibe] Krisztianid="blue">, Clujid="maroon">

26 oct - Mirela Ancaid="purple"> (36 ani): [bibe] Cristian Andreiid="blue">, [copil]Cosminid="blue">, Bucurestiid="maroon">

27 oct - ancris (Ana Maria)id="purple"> : [bibe] Radu-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

27 oct - ralcatid="purple">: [bibe] Mihai-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

28 oct - lavi02id="purple"> (27 ani): [bibe] Natalia Cristinaid="red">, [copil]Silviaid="red">, Bucurestiid="maroon">

28 oct - monetid="purple"> (37 ani): [bibe] Mayaid="red">, [copil]Liaid="red"> (24apr2004)USA, Pittsburgh,PAid="maroon">

31 oct - RaluDid="purple"> : [bibe] Ioana Florentinaid="red"> [copil]Emiid="red">, Bucurestiid="maroon">

31 oct - Pitic-03 (Andutzy, Atena)id="purple"> (26 ani): [bibe] Tudor Dumitruid="blue">, Bucurestiid="maroon">

NOIEMBRIE 2005id="size3">id="purple">

2 nov - Noki_Laraid="purple"> (26 ani): [bibe]Sarahid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 nov - catutzaid="purple"> (26 ani): [bibe]Bianca Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 nov - teo_banuid="purple"> (23 ani): [bibe]Stefania Iulia id="red">, Campulung Muscelid="maroon">

2 nov - melkuid="purple"> (30 ani): [bibe]Daria Virginia,id="red"> Bucurestiid="maroon">

3 nov - Laviid="purple"> (28 ani): [bibe]Teodorid="blue"> [copil]Evaid="red">(feb2003), Bucurestiid="maroon">

3 nov - IrinucaRid="purple"> (23 ani): [bibe] Andrei Ciprianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

3 nov - Bicid="purple"> (30 ani): [bibe] Smaranda-Ioanaid="red">, USA, Bay Areaid="maroon">

4 nov - mimi dumyid="purple"> (28 ani): [bibe]Daria Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon">

4 nov - feeid="purple">: [bibe]Daniel Patrick Nicholasid="blue">, Frantaid="maroon">

4 nov - ionainaid="purple">: [bibe] Alexia Mihaelaid="red">, Clujid="maroon">

5 nov - Siminafid="purple">(37 ani): [bibe]Raluca-Ioanaid="red">, [copil]Deiuid="blue">(aug2000), USA, California(Ontario)id="maroon">

5 nov - manyid="purple">: [bibe]Hamudyid="blue">, Constantaid="maroon">

5 nov - alondra25.2006id="purple">: [bibe] Alice Antoniaid="red">, Rasnovid="maroon">

7 nov - Hildegardid="purple">: [bibe]Stefan Peterid="blue">, Aradid="maroon">

8 nov - zapacilaid="purple">: [bibe]Keagan-Alexanderid="blue">, USA, Coronadoid="maroon">

10 nov - Ripleyid="purple"> (30 ani): [bibe]Ana Ecaterinaid="red">, Clujid="maroon">

11 nov - Dayssyid="purple">: [bibe]Dragosid="blue">, Galati,id="maroon">

13 nov - ane_mary24id="purple">: [bibe]Karynaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - mirabilisid="purple">(27 ani):[bibe]Iulia Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - dordia2000id="purple">(29 ani): [bibe]Stefan Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - coralia76id="purple">: [bibe] Andreeaid="red">, Sibiuid="maroon">

14 nov - gandacelid="purple">, (34 ani): [bibe] Bogdan Nicolaeid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - corapid="purple">: [bibe] Andrei-Petruid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - addyaid="purple">, (37 ani): [bibe] Razvan Georgeid="blue">, Bucurestiid="maroon">

15 nov - ancaloredanaid="purple">: [bibe] Vanessaid="red">, Germaniaid="maroon">

15 nov - felicia74id="purple">, (32 ani): [bibe] Ilinca-Teodoraid="red">, Bucurestiid="maroon">

15 nov - lumi6id="purple">: [bibe] Andrei-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

16 nov - proadelinaid="purple">: [bibe]Albert Alexandru, id="blue">, Petrosaniid="maroon">

17 nov - cristinamhid="purple">, (27 ani), [bibe] Iris Sabinaid="red">, [copil]Andrei Razvanid="blue">(2.08.2003), Bucurestiid="maroon">, poze

17 nov - bb_alinus (Alina)id="purple">(30 ani), [bibe]Amalia Mariaid="red">, Franta, Antibesid="maroon">

17 nov - anamariid="purple">, (30 ani): [bibe] Liam Edwardid="blue">, [copil]Alexid="blue"> (24.08.1993),

[copil]Liaid="red">, (21.10.2004), USA-Pittsburghid="maroon">

18 nov - xandra28id="purple"> : [bibe] Vladut Andreiid="blue">, Constantaid="maroon">

22 nov - dienutagravidutaid="purple"> (22 ani): [bibe] Luca Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

22 nov - Miha2006id="purple"> (28 ani): [bibe] Iulia-Andreeaid="red">, Devaid="maroon">

22 nov - Iris13id="purple"> : [bibe] Victorid="blue">, Torontoid="maroon">

22 nov - Mihaelutatid="purple">, : [bibe] Alex-Mihaiid="blue">, Bucurestiid="brown">

23 nov - Ina869id="purple">, (36 ani): [bibe] Rachel Georgiaid="red">, Canada, Ontarioid="maroon">

24 nov - miraaid="purple">,[bibe] Milan Stefanid="blue">, Iasiid="maroon">

25 nov - anduta78id="purple">,[bibe] Luca Alexandruid="blue">, Bucurestiid="brown">

26 nov - Pico(Raluca)id="purple">(24 ani): [bibe] Maria Carolinaid="red">, [copil]Ioanaid="red">(09.04.2003), Brasovid="maroon">

27 nov - canuta-om-sucitid="purple">: [bibe] Dimitrie-Alexandruid="blue">, Clujid="maroon">

29 nov - ioana_77id="purple">: [bibe] Maria,id="red"> , Iasiid="maroon">

30 nov - lordraid="purple">(28 ani): [bibe]Dara Aletrisid="red">, Bucurestiid="maroon">

DECEMBRIE 2005id="purple">id="size3">

1 dec - pischi2003id="purple">(29 ani): [bibe]Alexandra Mariaid="red">, Iasiid="maroon">

1 dec - joy04id="purple">(29 ani): [bibe]Vlad Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon">

2 dec - ela27oanaid="purple">: [bibe] Oana Dariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 dec - silvia_did="purple">(30 ani): [bibe]Sergiu-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

3 dec - negaracristinaid="purple">(28 ani): [bibe]Stefania Eliseid="red">, Gura Humoruluiid="maroon">

3 dec - T_Ioanaid="purple">(25 ani): [bibe] Razvan Gabrielid="blue">, Bistritaid="maroon">

5 dec - Doinnaid="purple">(31 ani): [bibe]Zoeid="red">, USA - Indianapolisid="maroon">

7 dec - mara95id="purple">(32 ani): [bibe] Flavia Nicoletaid="red">, Brailaid="maroon">

7 dec - gabitacoid="purple">: [bibe] Mateea Ioanaid="red">, Bacauid="maroon">

7 dec - Bubamaraid="purple">,(31 ani): [bibe] Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

8 dec - salisaid="purple">(29 ani): [bibe]Anastasiaid="red">, Copenhaga, Danemarcaid="maroon">

8 dec - mirelaispirid="purple">: [bibe]Ana Monicaid="red">, Calarasiid="maroon">

9 dec - Madutza10 id="purple">: [bibe]Orlando-Andreeasid="blue">, Bucurestiid="maroon">

9 dec - anda77id="purple">: [bibe]Nichita Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon">

10 dec - mariailinid="purple">: [bibe]Ada Alexiaid="red">, [copil]Vladutid="blue">(2002), Bucurestiid="maroon">

10 dec - bianca_moid="purple"> (31 de ani): [bibe]Serban Mateiid="blue">, Clujid="maroon">

13 dec - tweety_77id="purple">: [bibe] Alexia Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 dec - tonculicaid="purple">: [bibe]Albertid="red">, Canada, Toronto-Timisoara id="maroon">

15 dec - adriana15id="purple">, [bibe]Raissa Maria,id="red"> Bucurestiid="maroon">

15 dec - madauid="purple">: [bibe] Alexia Mirunaid="red">, Bucurestiid="maroon">

16 dec - meemsid="purple">(26 ani): [bibe] Rianna Noelleid="red">, USA, Bay Areaid="maroon">

17 dec - tania-zid="purple">(30 ani): [bibe] Stefanid="blue">, Sibiuid="maroon">

19 dec - Leea_cvid="purple">(31 ani): [bibe] Tudorid="blue">, Baia Mareid="maroon">

19 dec - lavinusid="purple">: [bibe] ????id="red">

19 dec - Angi75id="purple">(30 ani): [bibe] Stephan Aidanid="blue">, Torontoid="maroon">

19 dec - paulaiid="purple">, [bibe] Anda Ioanaid="red">, [copil]Irina Mariaid="red"> (2001), Cluj Napocaid="maroon">

19 dec - ioanapid="purple">(38 ani): [bibe] Lucaid="blue">, Bucuresti id="maroon">

20 dec - Alexandrinaid="purple">(28 ani): [bibe] Mihaiid="blue">, Muresid="maroon">

20 dec - ionikka id="purple">(26 ani): [bibe] Aron Cristianid="blue">, Clujid="maroon">

22 dec - maria_alexiaid="purple">(29 ani): [bibe] Cristianid="blue">, Sibiuid="maroon">

22 dec - ilenutzaid="purple">: [bibe] Victorid="blue">, Bucurestiid="maroon">

24 dec - Gogolosid="purple">: [bibe] Mihaiid="blue">, Targu Muresid="maroon">

26 dec - Buluciid="purple">(27 ani): [bibe]Simonid="blue">, Azerbaijan, Bakuid="maroon">

28 dec - ank si bbid="purple"> (28 ani): [bibe] Irene-Karinaid="red">, Bucurestiid="maroon">

29 dec - stefanalexid="purple">: [bibe] Alexandruid="red">, Iasiid="maroon">

IANUARIE 2006id="purple">id="size3">

2 ian - Camelia Danielaid="purple">: [bibe]Alexandra Dariaid="red">, Buzauid="maroon">

id="size2">

Distribuie pe alte site-uri

Dordia, sanatate multa, multa, multa pentru Stefanutz ! Maine sa vii cu vesti bune![pup]

Joy iti doresc o noapte fara "peripetii" ... ca si mie dealtfel![:D] (daca tot aniverseaza maine ... e lunutze, e baiat mare, gata cu suparat mami!)

Acum bineinteles [s][s] anticipat pentru Vladutid="blue"> si Alexandra Mariaid="red">!

Camy & Daria [bibe]

POZE DE LA MARE

Varsta Dariucaiid="red">

Poze Camelia [mamica] si [copil] Alexandra Daria (02.01.2006)

"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~id="red">id="Comic Sans MS">

Ajung si eu la 500 de mesaje, daca il scriu si pe asta ? Daca nu, revin maine in forta!

Cristina, bine ai revenit[bis]! Te-am vazut on-line pe mess! Suuper pozele! (cele pe care le-am vazut... nu le-am vazut pe toate!) Povestete-ne cum fu?[pup]

Camy & Daria [bibe]

POZE DE LA MARE

Varsta Dariucaiid="red">

Poze Camelia [mamica] si [copil] Alexandra Daria (02.01.2006)

"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~id="red">id="Comic Sans MS">

bianca_mo , mara95id="red"> Din discutiile anterioare , stiu ca doreati sa incepeti serviciul. Si cum maine este prima voastra zi de serviciu va doresc un an scolar bun si plin de satisfactii profesionale, iar bebeii vostri sa creasca frumosi, sanatosi si intelegatori cu mamicile lor care a doua zi merg la scoala.

STEFAN si ALEX

Multumesc, Lavi [pup]. Deci somnul de pranz al Silviei il rariti [:D]. Ma interesa in special cand era bebe cum reuseati s-o adormiti ziua fara tzitzi si fara carucior. Si fara plimbat in brate, daca se poate [:p]. Seara reusim si noi intr-adevar sa-l culcam, dupa baita plus alimentare corespunzatoare [alcool]

Alinush, deci tot cu plimbarea va salvati si voi programul. Eu inca mai caut distractii pentru statul in casa, eu n-am stare de felul meu, d-apoi bebele [:D].

Mada, si eu fierb ficatelul tot in lapte si apa. Dar nu cred ca sta chiar 20 min, o singura data l-am lasat mai mult si n-a iesit prea bun. I-l servesc cu dovlecei + morcovi (+ ceva albituri de prin supa si putin cartof si rosie) si asezonat cu marar [cool]. La noi asta a fost secretul la ficatei. Si mi se pare si mie chiar buna mancarica rezultata. Inca ceva: ficateii ii las intr-o parte a castronelului, nu-i amestec chiar in toata mancarea. Iau cu lingurita treptat din ei si din legume, pe masura ce se obisnuieste cu gustul.

Noki, am incercat eu sa-i dau mamaliguta fara sare (=fara nici un gust [xx(])+ fagaras (acrisor). A iesit un dezastru dupa gustul meu si al puiului. Eu chiar ma gandeam sa incerc sa-i dau mamaliguta cu lapte sau cu branza calcica, sa fie macar dulceaga mancarea.

Oricum, mamaliga fara sare mie mi se pare greu de tot de mancat.

Joy, noi suntem din nou prezenti pe-aici, multumim de intrebare [pup]. Si Coralia e ok, ocupata pana dincolo cu noul serviciu pe care l-a inceput deja de cateva luni. Nici timp sa vorbeasca la tel de la serviciu n-are, e crunt. Andreea ei e tare vioaie si dragalasa.

Sanatate multa tie si lui Vladutz, probabil si de la boala plange ziua si noaptea, nu? Din cate am vazut eu, nu prea plang ei niciodata de prea bine, e intotdeauna cate o problema care-i supara [:(].

Eu am initiat treaba cu datele de nastere![hopsieu]

Dar mai bine nu faceam, ca mi-apar numele voastre reale, si io va stiu pe 90 % dupa nick!Mi-am dar singura de munca, sa ma duc in contul comun si sa adun de-acolo informatiile!

Daca va face placere sa primiti un gind bun in ziua de nastere, completati ,daca nu, nu-i cu suparare!

Cristina Baku & [copil]Simon(26.12.2005)

Poze

Bulucico , deci tu ai fost ! Eu cum am mai spus am sters meilul, dar ziua mea e pe 17 august. Esti o draguta ca te-ai gandit la asta.[pup]

Cum se simte Simon?

Ma fetelor eu tot nu pot sa vad poze din contul comun, nu inteleg de ce, ca voi puteti.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)[bang]

Vad ca multi bebei sunt ori maraiti, ori bolnaviori. O inscriu si pe Rianna in grupul maraitilor, de ieri nu prea-i mai intru in voie, vrea mai mult in brate. Nici ziua nu mai prea doarme asa mult, ieri a dormit un pic mai mult de 2 ore adunate. Slava Domnului ca-mi doarme noaptea cate 11-12 ore, ca altfel nu stiu ce m-as face. Banuiesc si eu dintisorii ca fiind cauza starii asteia, desi nu se vede si nu se simte nimic pe gingie.

Sanatate si putere mamicilor cu probleme.

Meems & Rianna (16 dec. 2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...