Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Flanco si banca Tirac

Recommended Posts

A facut cineva credite la Flanco? In afara de faptul ca sunt o mare pacaleala, platesti de cateva ori pretul real,[bang][bang] nici macar nu te anunta la inchiderea creditului ca ramai cu cont deschis la banca Tiriac.[:0] M-am trezit ieri cu o instiintare ca am un cont la Tiriac de care nu stiam, si de care nu as fi aflat daca nu era fuziunea cu HVB. Iar pentru inchidera lui trebuie sa merg personal la cea mai apropiata unitate bancara, adica in alt judet!!![vom] Deci, atentie! nu sti ca ai cont, la care trebuie platit comision de administrare, nu ti-l pot inchide decat personal, chiar daca tu nu ai nici o cerere de deschidere a lui, iar in viitor te poti trezi ca esti trecut ca datornic la banca si nu poti lua alte credite pt ca nu ai platit comisionul de administrare la un cont cu 0 lei.[xx(] Mai e cineva in acesta situatie? [help]

Corina, mama de Mihai Alexandru

20 dec 2005

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Atentie si cu Altex.Am vorbit cu o prietena si a patit acelasi lucru, doar ca ei lucreaza cu alta banca ( parca BancPost) si mai e si problema cu plata ratelor nu in magazin, ci la posta, care si ea incaseaza un comision in plus fata de rata la credit.

Corina, mama de Mihai Alexandru

20 dec 2005

este logic ca la orice credit facem indiferent de care este el de consum ,nevoie personale si chiar si gen flanco ,altex ni se deschide un cont pe numele celui care face credit cont care ,daca dupa achitarea creditului nu solicitam in mod expres ca acel cont sa fie inchis mai platim diverse comisioane pentru administrarea contului si uite asa ne trezim cu datorii mici la banci de care noi nu stim(aici gresesc si bancile ca nu anunta omul)...aici gresim multi[bang]

INGRIDid="red">[zana]

Exact asa gandesc si eu! In momentul in care solicit un credit nu ar fi normal sa ma informeze despre faptul ca trebuie sa imi inchid contul dupa incheierea ratelor?

Ma voi interesa in aceasta seara la biroul de credite de la Altex si chiar sunt foarte curioasa ce imi vor spune. [alcool]

Anka [mamica] si Ubitu [copil](26.06.2004)

Hmm! M-ati pus pe ganduri! Trebuie sa verific si eu! Am avut un credit la Flanco, la care initial am semnat cu Tiriac, dar pe parcurs s-a transferat la Credisson. Am incheiat creditul inainte de termen, dar nimeni nu m-a anuntat ca trebuie sa inchid vre-un cont!!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)

Poze aiciid="red">id="size2">

varsta lui Andrei [bicla]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...