aramona Publicat Septembrie 1, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 1, 2006 DRagi viitoare mamici, Desi sunt la a doua sarcina, recunosc ca sunt cam incurcata... La Maysa medicul imi facea periodic ecografii obisnuite la cabinet, iar cand a fost cazul de echo morfologica, am fost la alt centru medical si mi-am facut acolo. Deci nu m-a interesat prea mult sa stiu pe unde sa-mi fac echo... Acum sunt in sapt. 34, al doilea copil, medicul care ma urmareste (acelasi ca la prima sarcina) nu mai are ecograf la cabinet si trebuie sa-mi fac o echo normala, sa vedem cum stam, pentru ca se apropie nasterea. Daca in trim. II mi-a recomandat pentru morfologie fetala clinica Medlife, acum m-a lasat pe mine sa aleg unde merg...mi-a spus ca pot sa-mi fac oriunde... Pentru cele care sunteti in situatia mea, va rog frumos sa ma indrumati catre un cabinet/un centru unde pot sa-mi fac o echo normala de trim. III...Daca stiti si tarife, cu atat mai bine!!! VA multumesc frumos, tare m-as bucura sa primesc rapid raspunsuri sa pot sa-mi fac programare, saptamana viitoare doresc sa merg!!! RAmona (sapt. 34, pentru a doua oara mamica!!!) Ramona id="red">si [copil]Maysa (27 ianuarie 2004)id="orange"> Poze cu Maysa-"Duracell"id="size2"> [:D] Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu! [:D]id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana mica Postat Septembrie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2006 Aramona, eu iti recomand CMU la dr.Iosup. Adriana 34+ Pozici Varsta bebe Evolutie bebe Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinache Postat Septembrie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2006 Ramona, Dar medicul tau, in spitalul in care activeaza, nu poate sa-ti faca eco atunci cand e de garda, de exemplu? Ecografiile pt.sarcina mai mare de 20 sapt.sunt gratuite in spitale, sau cel putin eu asa am vazut la Polizu si CFR2... Alina [gravi]&[fetita] Serena Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aramona Postat Septembrie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2006 ! Multumesc de raspunsuri! Asha m-am gandit si eu...insa nu e de garda prea curand... ma gandeam sa discut cu Dr. de fam...ea m-a trimis in policlinica de unde apartin la echo normal...e o tipa super...insa nu e specializata neaparat pe sarcini, e medic de medicina interna...NU stiu daca e potrivita... Citeam pe la fete ca le-a evaluat gradul de imbatranire al placentei...daca are sau nu cordonul ombilicat in jurul gatutzului, etc... Si binentzeles estimarea greutatii...Traiesc cu senzatia ca trebuie totusi sa merg la cineva specializat...in spital ar fi fost OK...daca nu alta varianta...insa am vazut si eu ca sunt cam scumpe la cabinete... Eu una am facut de morfologie fetala...am dat milioane...am fost de doua ori...acum stiu ca nu mai e cazul!!! Ramona (sapt. 34, pentru a doua oara mamica!!!) Ramona id="red">si [copil]Maysa (27 ianuarie 2004)id="orange"> Poze cu Maysa-"Duracell"id="size2"> [:D] Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu! [:D]id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putzuruca Postat Septembrie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2006 Ramona, iti recomand Spitalul Judetean Ilfov. Au o sectie de medicina materno-fetala, la care eco de trim 3 este 300mii. Au si site, dar nu stiu exact adresa, insa da cautare pe Google la medicina materno-fetala. La CMU La Dr. Iosup ar fi si mai bine insa acolo e mai scumpa ecografia. putzuruca [gravi]35+ cu [fetita] Andreea-Iuliana poze cu dragoste Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
layla Postat Septembrie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2006 Ramonaid="red"> de ce nu incerci in Ambulatoriu la Municipal? Te programeaza repede si nici nu te costa milioane. Pupici, Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ale2009 Postat Septembrie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2006 Nu vreau sa fiu circotasa si nici sa supar pe cineva, dar eu n-am fost multumita de ecografele (aparatele) din ambulatorul de la Municipal. Si mai depinde si de dr. de la ecograf. Eu am nimerit vreo 3 diferiti si priceputa nu parea decit una... De ce nu te duci tot la Medlife? eventual la acelasi dr care ti-a facut morfologica, ca sa-si dea seama si de evolutie... Succes si nastere usoara.[floare3] Editez ca sa-ti spun ca si eu ti-as recomanda sa mergi la Iosup. Costa 2 mil (1.900.000), dar e super bun si atent si dat fiind faptul ca esti aproape de sfarsitul sarcinii, e bine sa faci o ecografie buna, nu doar asa, niste poze...Doamne fereste de belele... ____________________________________________________________________ Toate lucrurile se intampla cu un scop | Aléid="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laliq Postat Septembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 2, 2006 Aramona, daca nu ai facut eco morfologica in s31 - 32 si eu zic sa te duci la un ecografist bun. E drept ca la Iosup, Herghelegiu sau Pop trebuie programare din timp, dar daca nu reusesti sa faci la nici o clinica da-mi un PM si iti trimit nr. de tel al lui Iosup ca sa vorbesti direct cu dumnealui. Larisa [gravi] 31+ [baietel]Horia Matei mie-mi place in vacantza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
notquiteso Postat Septembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 2, 2006 Vezi ca Iosup mai nou are program si la Polisano. 336.96.88, si nu trebuie sa astepti o luna pt programare. Morfo fetala de trim 3 este 2200.000, dar sa stii ca merita. Daca stiam cat e de bun, insistam de la inceput sa ma duc numai la el. La medlife morfo fetala e tot cam atat.. la medsana e pe undeva pe la 4 mil parca POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aramona Postat Septembrie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 2, 2006 DRagele mele, multumesc pentru sfaturi!!! Multumesc si pentrul nr. de tel al dr. Iosup, primit in privat! Mi-am facut o rezervare pentru Vineri la Medlife (la Dr. Georgescu ALma), peentru echo de trim. III, mi-a spus ca face si Doppler, e absolut necesar??? Cum e dr. Gerogescu, stie cineva??? In paralel, l-am sunat pe dr. Iosup care mi-a spsu sa vin vineri, la Polisano, si joi seara imi comunica ora la care sa vin!!! Functie de ce vorbesc joi cu Iosup renunt sau nu la programarea de la Medlife... E clar ca m-as duce la Iosup! Va multumesc sunteti niste scumpe!!! [flo] Ramona (sapt. 34, pentru a doua oara mamica!!!) Ramona id="red">si [copil]Maysa (27 ianuarie 2004)id="orange"> Poze cu Maysa-"Duracell"id="size2"> [:D] Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu! [:D]id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.