Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aspirante optimiste >20 (5)

Recommended Posts

Lista aspirantelor care vor deveni mamici: [il] [il]

Victoria(Veronica), Gabela(Gabriela), Pepsica(Antonia), Pia (Oprina), Tumpi(Ionela), Codri(Codruta), MirelaV(Mirela), Alinuche(Alina), Cornelia1172(Cornelia), Valentinag(Valentina Georgeta), Lulu77(Alina Mariana), Mariaa(Maria), Gabid(Gabriela), Salmida(Adia Florentina), Ioana1971(Ioana), Speranta(Angelica), Robert(Robert si Alina), Ilie si Suzana(Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy(Camela), OtiliaLia(Otilia), Lucia Munteanu(Manuela Lucia), Ilenya(Ileana), Camisv(Camelia), flory76(Florentina-Iuliana), irinacodrina(Irina Codrina), gogosar(Natalia Anca), giugiuca(Irina), steliana04(Steliana), deca(Carmen), alina constantin(Alina Ioana), dinah(Elena), Anca Wish(Ana-Maria), lachione(Mihaela Laura), Chi(Cristina), claudia123(Claudia), asi(Stanca-Ioana), ardit(Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia(Felicia), nounou(Florina), eorgianaI(Georgiana), LindaG(Linda), danap( Daniela), musete(Laura- Lucia), heleny(Heleny-Elena), Gabriela Elena(Gabriela Elena), Floran(Florina), Ileana(Ileana), adimercedes(Adriana), Lumit(Luminita-Violeta), nicol78(Elena-Nicoleta), pusichet(Ana Maria), Costi(Elena), Fanta(Stefana), zisaCami(Elena-Camelia), elli(Manuela), andra10(Andra), Liana30 (Mariana), Salomea(Elena), Jonica(Ioana), Marunzika(Ana Maria), Natalia26(Raluca Elena), thea_m(Teodora), Tmihaela(Mihaela), dedi(Adela), ela2004(Ionela), GildaT(Eleonora), puiusu(Oana), bibyrox (Rozalia), gabiu(Gabriela), Anku(Anca Cerasela), danangie(Daniela Angela), luli( Mirela), lauion(Laura), floarea de colt(Ana Maria), Carmen e( Carmen ), Pmihaela(Elena Mihaela), dionisiade(Florentina), iepurila(Irina), Anca(Anca Mioara), Avalon(Adriana), Roxee(Raluca), Sheherezada(Florentina), adya(Adina), biancaxl(Bianca), zamfir.mel(Mihaela), monica_b(Monica Andreea), Lauricipani(Laura-Alexandra), andicu(Andreea), Amely(Diana), Carmen.cita(Carmen), Elenya m(Mihaela), Crinuta 71(Ioana), Ioana-Cristina(Ioana-Crisitna), Pis(Mihaela-Felicia), barbye(Mirela), diciu(Anda Gabriela & Paul Tiberiu), Madada(Daniela Florentina), Mirga(Mirela & Gabriel), Alexia28(Mihaela), danuta_c(Dana), adi95 (Andreea), marrina(Monia), cristabb(Mihaela Cristina), Mihaela V(Mihaela), didi-anda(Anda Ioana), nanuk(Gabi), dyana(Diana), simonette(Sanda), lucia_1(Lucia Elena), georgiiana(Georgiiana Alina), Silvana Popovici(Iuliana Silvia), cami30(Camelia Veronica), camy062004(Camelia), Dyana(Diana), stefaniaro(Stefania), Oana T(Oana), Tanya(Elena Mihaela), july_g(Iulia), motanik(Andra), stancutza(Diana), iepumic(Anca), cornelianeli (Cornelia), adela achim(Maria-Adela), adiutza(Adina), kriss79 (Cristina), mmc_nd(Malina-Mihaela), claucia(Claudia-Ioana), florentin156(Rodica), Olguttza(Ioana Alexandra), Aissa(Cristina), Danyalo(Elena-Daniela), ancuta_stan(Ancuta-Elena), Dana n (Daniela), danotino(Daniela Claudia), cherry22, antosit(Antoaneta), kla78(Claudia), PamELLA(Gabriela), Andrusha(Andra), Tabitha (Ioana), bubuleana(Georgiana), Elise, Irinush4u, miki-miki (Mihaela), BiancaB(Bianca), Mirela_1(Mirela Carmen), nusy (Marinela), NanaMotoc, Daniela76(Daniela Gabriela), Ionara23 (Ioana), Aniast72(Andreea), geo ionita(Georgiana), Corinuk, Mary14 (Geanina Maria), Sadaf,Mcrissa(Cristina-Daniela), addinel, Raza de soare (Nicoleta), Mica-mica(Mihaela), zozela(Marilena), Adhnana (Caterina), LoredanaG, kitty_nic(Cristina Valentina), katthy(Ana Catalina), BIENCUTA(Bianca), Miramar(Cosmina), carmencyta(Carmen-Mihaela), sorceress(Florina), eseea(Felicia), Tzuca74(Ioana), mormelvio(Mihaela-Magdalena), alibebe(Alina), mihaStroescu(Mihaela), Ioanatugs(Ioana Tugs), Carmen_Marieta, pupesita (Mihaela), valicutza(Valentina), ayna(Corina), Stelutza_36, helga, oanademunck(Oana), didi-edi, iuca(Viorica), Laura Ioana, Moira, cris.do, Olivia26, leo_71(LEONORA -OLTITIA), Sheritra(Adina), marryan, voicu_bebi, cicina, marianna, nucutza(Irina-Felicia), daciovi(Daciana), aurel_cris, turturica, ralu76, carmenpit, Gabriela- Elena, tumpidunki, Andrada.P, nushulica, CHOWPERSA, mita.2000, laviniaN(Lavinia), IULIABRAILA(Iulia), luy(Luiza), Nadya, Alé, vas, Michellex, floriscris, brianna, MP_Julya, roxx, blueeyes2003(Mirela), irlandeza(Marinela), catty(catalina), doxinu, chiquitita, iliuta, oanabbb, helicom, claui, lorinaoo1, selina-d, iazminn, brabe, amameda(Meda), poki, rox dox, clarissaid="pink">

[gravi]- dutzele,foste aspirante: [bis][bis]

Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Floricika (Florentina), Ionica, anangel_lexi (Alexandra), martha78 (Mihaela), Georox, Alisia (Alina), osna(Svetlana), mexxa (Andreea-Daniela), mamiFlori, Beatrix (Melania), Annaa(Ana Aurica), Mirona (Mirona), Amy-@my, Lorym, Simo29(Simona), Dbunny, Dacicica(Daciana), danita, gheorlan (Simona), RUXMAX(Ruxandra), ingeras26a(Andreea), Bety(Beatrice), Cristinna(Cristina), TERBITZA(Florina), alydumy(Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), iriss27(Irina), marinar(Marina), aventura, danni, mari-lu, karra 80, alionushca(Aliona), loina_ln, claubd, Alinatxa (Alina), tzontzonel, monica_b

id="red">

[mamica] Mamici, foste aspirante:

mishi(Mihaela), dandana(Daniela), RO-ANA(Liliana)id="red">

Fetelor,sper sa fie un capitol cu noroc,sa [pic] cu [gravi] si sa nu se fi suparat nimeni ca l-am facut eu [:D] Promit sa am mana buna![pup][pup]

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 291
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Io sunt sidura ca acest nou capitol v-a aduce si mai multe grsavidute ca cel vechi si atunci poate trebuia un capitol la odisee[alcool][alcool][alcool] ca poate daca eram acolo aveam mai multe rezultate!

hai vreau sa vad luna asta ca se pleaca in masa.Nu ma dezamagiti fetelor!

aoleu, doxinu id="blue">mama, mai usor cu bautura ca ti se impleticesc degetele pe tastatura [:D]

si, in plus, bautura nu face bine unei gravidute in devenire ( vorba lui catty ) !!!

Weekend placut, optimistelor ! Hai ca poate luni va arat cele IIid="red"> ale mele [:D] !

Va pup pe toate !

Alexia am uitat sa-ti spun - sotul meu i-a dat ginecoloaga mea dr. Petrache (si nu bioloaga Matei) urmatorul tratament:

Bio-sel-zinc, ginsavit si injectii cu pregnyl - 1500 ui o data pe saptamana timp de 4 saptm. apoi pauza 4 sapt. si din nou injectii timp de 4 saptm.

In plus l-am pus sa-si cumpere capsule de naprasnic si de tribulus terestris

Sa speram ca avem succes, poate ii mai creste si libidoul ca in ultima vreme am inceput sa cred ca nu-l mai atrag - doar sex la comanda , ce-i drept nici eu nu stau extraordinar la capitolul asta dar...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...