Hildegard Publicat Septembrie 2, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 2, 2006 Copilul meu are 9 luniid="red"> si are urmatorul program: -dimineata la 7.30 trezirea. Inainte de asta ne saturam cu laptic de la titi. -ne jucam:rotobil,jucarii, umblam de-a busilea -la 10 -papam fructe -apoi dormim un pic 30 min-1 h depinde -bem ceai -mergem la plimbare 1 h -la 13.30- masa de amiaza -ne jucam -somnul de amiaza 1-2 h -plimbare -la 18-19-papam -la 21-baie -lapte titi + bibe -noaptea lapte la cerere de la titiid="Century Gothic"> voi ce program aveti?id="size2">id="red">id="Comic Sans MS"> PRAJITURI[pofta] Veronicaid="red"> id="red"> si Stefan Peter (07.11.2005)id="blue"> Poze la 9 luni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinaMIZZI Postat Septembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 2, 2006 Keane are 5 luni si 2 saptamani si cam asa ne petrecem noi ziua: - ora 6 trezirea - in jur de 7 iesim la o plimbarica pana nu e prea cald - ora 8 papam - somnic de dimineata in jur de o ora - ora 11 papam din nou - ne jucam cu mama - ora 14 masa - somnic cam 2 ore - ne jucam - ora 17 papam - plimbare - ora 21 baita - laptic cu cereale apoi trecem la somn - peste noapte ne mai trezim o data pt laptic Pupici[dual] Alina- mama de bebe Keane-Peter[copil](21.03.2006) http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxica Postat Septembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 2, 2006 Fetita mea cea mica are 10 lun si are urmatorul program: pe la 4-5-6 dimineata laptic apoi somnic pina pe la 8.30-9 la 9-9.30 iara laptic cu cereale apoi pe la 10-10.30 iesim afara pe la 11.30-12 sominc cam o jumatate de ora in carucio afara la ora 13 intram in casa si papam ciorbita sau piureut pe la 14.30-15 somnicul de amiaza cam 1.30- 2ore pe l7.30 mincam iara apoi afara din nou pe la 20 intram in casa papam laptic cu cereale facem baita si pe la 21.30 nanicul in ultimul timp nu stiu ce are caci se trezeste miriind noaptea maninca si de doua ori pe noapte...cind era mai mica dormea mult mai bine ca acum; eu incerc sa-i scot somnul de seara caci daca stam in casa, pina acum mai obisnuia sa doarma pe la 19 vreo jumatate de ora..o culcam pe la 22.00-22.30 si dormea cam pina pe la 6-7 fara oprire..dar acum incerc sa-i scot somnul de seara ca sa se culce cam pe la 21 caci trebuie sa ne adaptam inceperii gradinitei, fetita cea mare incepe caminul in curind si ea se culca foarte tirziu, numai dupa ce adoarme cea mica...si ne apuca in jur de 12..or daca incepem caminul la 22 cel tirziu ar trebui sa fie in pat, de aceea o 'chinui' pe cea mica sa adoarmea mai repede numai ca is-a cam dereglat somnul noaptea in ultimul timp Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxivan Postat Septembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 2, 2006 Darius are 4 luni si 3 saptamani, iar programul nostru este urmatorul: - la 6 papa laptic; - dupa aceea somn pana la 9 cand papa iar laptic; - ne jucam, se mai joaca si singur, vorbim, dansam; - pe la 10,30-11 ii dau suculetul; - la 12,30-13 laptic; - doarme sau ne jucam la aer, in curte( daca e frumos afara); - la 16-16,30 laptic; - plimbare prin oras; - 19- 20 laptic; - 21-21,30 baita, dupa care mai papam putin laptic si somn; - de la 2 luni nu mi s-a mai trezit noaptea ca sa pape, dar in ultima vreme a inceput sa pape iar noaptea. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hildegard Postat Septembrie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 3, 2006 azi -la 8 ne-am trezit(inca doarme cu mine in patul mare noaptea). -am papat 40 ml lapte formula, restul fiind de la titi -la 10 am papat: biscu , banana, branza calcica, 1 iaurt danonino -am dormit 1 h -ne-am dus la biserica de la 12 (catolica). pot spune ca a fost foarte cuminte. -la 14- papat piure de cartofi cu vitel si broccoli. L-eam amestecat cu lapte si smantana. - somn d evoie 1 h -acum ne jucam...... PRAJITURI[pofta] Veronicaid="red"> id="red"> si Stefan Peter (07.11.2005)id="blue"> Poze la 9 luni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hildegard Postat Septembrie 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 Seara la 18 am papat cereale Milupa -am iesit la plimbare -la 9 baie si surpriza pt. mine: a baut 220 ml lapte formula din bibe. I-am luat baby Nova, tetina rotunda din latex...mai frate si sa vezi ce ii trage.... M-am stresat ca Steff nu o sa beie din bibe...ca titi nu mai face fata. Mai am lapte dat nu-mi convine sa suga toata noaptea. Asta ca nu se satura destul seara. Ei, acum situatia s-a schimbat. -noaptea s-a mai fatatit dar habar n-am de ce... cu toate ca era super satul. Va dati seama: a ras cei 220 + 2 titi + nopatea a mai subt....Doamne, cat mananca copilu asta!!!!!!! ------------------------------------------------------------------- Azi dimineata s-a trezit la 8 si ca niciodata a baut 140 ml lapte bibe[bis].....i-am dat imediat cand am vazut ca vrea sa se trezeasca. -a baut si 50 ml ceai Baby Calm -acum e in rotobil dupa ce a patrulat prin toata casa. PRAJITURI[pofta] Veronicaid="red"> id="red"> si Stefan Peter (07.11.2005)id="blue"> Poze la 10 luni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hildegard Postat Septembrie 5, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 5, 2006 nu stiu ce sa mai fac: adoarme, il pun in patutul lui de lemn si dupa 30 min sau chiar mai putin e sus. inainte dormea in tarc si daca se intorcea, peretii erau din panza si nu se trezea, ca nu era tare. -azi nu prea vrea papa -a ras la 16.o titi PRAJITURI[pofta] Veronicaid="red"> id="red"> si Stefan Peter (07.11.2005)id="blue"> Poze la 10 luni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IEPU Postat Septembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 5, 2006 Matei tocmai a trecut de 11 luni. La 7 si ceva se trezeste, se ridica picioare si vorbeste singurel asteptand sa ne trezim si noi (patutul lui e in dormitorul nostru). La 8 mananca un biberon de lapte cu ceva orez. Pe la 9:30-9:45 se culca la loc si doarme cam o ora. La 11:00 o gustare, fructe sau iaurt simplu cu paine. Pe urma ne jucam sau umbla prin casa si scotoceste peste tot, sau mergem la plimbare afara. Acuma merge singur in picioare si e foarte preocupat sa exerseze. La 13:00, masa de pranz, 2 feluri, in total cam 400g de haleala, ma sperie ca o sa ajung in sapa de lemn. [fuga] Pe urma adoarme imediat si se mai trezeste pe la 15:00-15:30. Iarasi avem program "liber ales", rupe hartii, scoate haine din sertare, ne giugiulim... La 17:00 - 2 banane sau o banana cu branza de vaci. Din nou program "liber ales", baie dar nu in fiecare zi, am inceput plimbarile fara carucior seara. La 20:30 un biberon la fel ca si cel de dimineata, si apoi un nani lung pana maine Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005) http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550146097&ran=6628 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fee Postat Septembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 5, 2006 Daniel, 10 luni: - ora 7 trezirea si micul dejun - apoi somn pana la ora 10 - ne jucam sau iesim afara - ora 11h30 legume cu carnita si desert - nani o ora sau chiar doua - 14 ne jucam , mancam un iaurt si plecam la birou - joaca , joaca si iar joaca - ora 16 fructe si un biberon de lapte -somn 1 ora apoi joaca - ora 19 supa de legume cu lapte - ora 20 sau 21 baita + joaca - un bib de 250 ml de lapte si apoi ne culcam pe la 22 sau chiar mai tarziu De vreo doua luni se trezeste si el pe la ora 4 dim si mai rade un bib de 250 ml de lapte . O explicatie pe care mi-a dat-o doctorita lui depre trezirea asta noctura este faptul ca de pe la 9-10 luni copii incep sa faca cosmaruri Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxica Postat Septembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 6, 2006 Ana mea a avut ieri urmatorul program: ora 6 trezirea cu 120 ml lapte apoi nanic la loc pina la ora 8.30 pe la 9 180 ml lapte cu cereale la biberon..pe la 10 am iesit afara unde maninca biscuiti, piine, pufuleti la ora 13 am intrat in casa si am papat un castronel de ciorba de rosii apoi joaca si alergaturi pe la 15 s-a culcat pina pe la 17 apoi am papat un castronel de piureut de dovlecei cu brinzica si out apoi afara la joaca unde iara bagam biscuiti, stiksuri..etc a intrat in casa la 20.30 a baut jumatate de bibe de lapte cu cereale..apoi joaca...a mai rontait cu noi la masa niste carnita, rosii..cereale goale de al surioarei ei (ii plac la nebunie cheetos alea inelelel cu miere) apoi pe la 21.30 baita si la culcare a terminat biberonul de laptic a mai baut putina apita si nani s-a mai trezit pe la 1 o data dar a adormit la loc si azi-dimineata la 6 cind a baut putin laptic(100ml)...acum este ora 8.25 si inca doarme; ce vroiam eu sa va intreb dupa baita voi ii mai lasati sa se joace prin casa? sau direct la culcare ca sa nu umble prin casa si sa raceasca? ana are 10 luni o zi buna tuturor... p.s. voi ce le mai dati sa manince la masa de 17? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.