Liliann Publicat Septembrie 2, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 2, 2006 sarcina mea este de 7 sapt, azi am fost la medic, mi-a facut o eco intravaginala si mi-a spus ca sacul gestational este un pic desprins de unde ar trebui sa fie lipit.plus ca am si o infectie urinara. el nu s-a impacientat deloc, mi-a zis ca nu e grav si sa mai vin peste 2 sapt sa vada inima bb-lui. a mai vut cineva pb asta?poate evolua sarcina normal?si bebele o sa fie bine? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asiza Postat Septembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 2, 2006 Draga Liliannid="red">, nu m-am confruntat cu niciuna dintre problemele tale, dar ,din cate stiu si citesc mereu, infectia urinara este destul de periculoasa netratata...Acuma, eu as mai consulta inca un medic cel putin cu privire la problemele tale! E o perioada dificila primul trimestru de sarcina, deoarece are loc organogeneza, insa prin sapt. 10-11 m-am confruntat si eu cu o problema care a necesitat tratament cu ampicilina...Am intrebat 3 medici daca asta poate avea repercusiuni si toti m-au asigurat ca acest antibiotic e safe pe toata perioada sarcinii...asa ca sunt unele medicamente permise...Eu, asa cum ti-am spus, as mai consulta cel putin un medic! Ai grija de tine! Sarcina usoara! Oanaid="red"> [gravi]23+ cu Denis Cristianid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisotexa Postat Septembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 2, 2006 Liliann, Pe langa sfatul dat de Asiza de a consulta si alt medic eu ti-as recomanda repaos cat mai mult. Ti-a prescris cumva Utrogestan? Bafta multa si neaparat cere si sfatul altui medic. Pupa Crisa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liliann Postat Septembrie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 2, 2006 multumesc mult pt ras[unsuri. da, mi-a prescris utrogestan, as face io pauza daca ar fi genul meu, si mai ales daca nu as avea un bebe de 1 an si 2 luni deocamdata nu mi-a zis nimic in leg cu infectia, sa fac vreun tratament , ceva, cica sa beau mai multe lichide... eu am nascut tot cu acest medic si tot el mi-a urmarit sarcina (cu toate ca nu am avut nici o pb) si am incredere in acest medic. da, poate o sa merg si altul, e o idee buna Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.