Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

o fi grav?

Recommended Posts

sarcina mea este de 7 sapt, azi am fost la medic, mi-a facut o eco intravaginala si mi-a spus ca sacul gestational este un pic desprins de unde ar trebui sa fie lipit.plus ca am si o infectie urinara.

el nu s-a impacientat deloc, mi-a zis ca nu e grav si sa mai vin peste 2 sapt sa vada inima bb-lui.

a mai vut cineva pb asta?poate evolua sarcina normal?si bebele o sa fie bine?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Draga Liliannid="red">, nu m-am confruntat cu niciuna dintre problemele tale, dar ,din cate stiu si citesc mereu, infectia urinara este destul de periculoasa netratata...Acuma, eu as mai consulta inca un medic cel putin cu privire la problemele tale! E o perioada dificila primul trimestru de sarcina, deoarece are loc organogeneza, insa prin sapt. 10-11 m-am confruntat si eu cu o problema care a necesitat tratament cu ampicilina...Am intrebat 3 medici daca asta poate avea repercusiuni si toti m-au asigurat ca acest antibiotic e safe pe toata perioada sarcinii...asa ca sunt unele medicamente permise...Eu, asa cum ti-am spus, as mai consulta cel putin un medic! Ai grija de tine! Sarcina usoara!

Oanaid="red"> [gravi]23+ cu [baietel] Denis Cristianid="red">

multumesc mult pt ras[unsuri.

da, mi-a prescris utrogestan, as face io pauza daca ar fi genul meu, si mai ales daca nu as avea un bebe de 1 an si 2 luni [:D]

deocamdata nu mi-a zis nimic in leg cu infectia, sa fac vreun tratament , ceva, cica sa beau mai multe lichide...

eu am nascut tot cu acest medic si tot el mi-a urmarit sarcina (cu toate ca nu am avut nici o pb) si am incredere in acest medic.

da, poate o sa merg si altul, e o idee buna

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...