Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cel mai bun sfat

Recommended Posts

Care a fost cel mai bun sfat pe care l-ati primit cind v-ati casatorit?

Sfatul meu favorit care mi-ar prinde tare bine daca sa-r lipi tot atit de drag si de sot este:

Daca mama nu e fericita nimeni nu e fericit...

Inca unul bun..

Din cind in cind lasa-l sa termine ce are de spus

Din cind in cind lasa-l sa inceapa o conversatie

Nu il pedepsi daca nu spune exact ce vrei sa auzi

To be wise is to know what to overlook:-)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

singura vorba buna pe care am primit-o cand m-am maritat a fost: "te-ai cam grabit, in maxim 3 ani divortezi!" mi-a zis vara-mea, cand toata lumea ma lingusea si ma felicita si am urat-o pentru asta, nu i-am vorbit vreo 6 luni....dar s-a dovedit singura persoana care a avut curajul sa-mi zica exact ce gandea!

ca atare, in 2,5 ani eram deja despartita...

ma rog...

un alt sfat bun: -Nu face copii,lasa sa treaca cel putin 2-3 ani de casatorie, ca sa va inchegati intre voi si sa vedeti dc merge ! (sfat colosal de bun, mai ales ca eu aveam 23 de ani si eram studenta).

alt sfat:- barbatul bun la bani se vede, urmareste ce face cu banii lui! un sfat f bun, pentru ca un barbat care este "transparent" la capitolul bani, nu are nimic de ascuns. unul care isi tine banii ascunsi, ori are amante, ori are vicii, ori e ultra zgarcit.

alt sfat:- nu iti aduce prea des prietenele in casa de fata cu sotul, nu iti lasa sotul sa iti ajute amicele singure fara barbat, la treburi mai grele, taie din fasa orice relatii amicale intre sot si femei nemaritate!

altul: comporta-te mereu, fara sa devii fatalista, ca si cum orice rau se poate intampla, adika un divort si ai grija de niste bani ai tai, de cariera ta, de un loc de munca, nu te izola de amicii tai!!

Babyblue va pupa pe toti!!id="red">

"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea." id="red">

Sa nu mergem la culcare niciodata suparati unul pe celalalt, sfat la care atare tinem si acum.

Bist du traurig? (Esti tu trist?)

Hast du Sorgen? (Ai tu griji?)

Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)

Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)

Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!) id="size1"> id="red">

primul meu sfat a fost tot de la mama..dar nu imediat ce m-am casatorit..ci dupa aprox 3 luni cand ne-am mutat la parintii lui...a zis mama sa nu fac prostia asta ca intr-un an sunt divortata...nu ne-au trebuit decat 7 luni dupa acea sa divortam

sfatul de mai sus este bun. nu faceti copii imediat...se strica multe...eu am ramas gravida dupa 3 saptamani de relatie....cand eram in luna a 7 ne-am casatorit...si cand avea dani 7 luni..am divortat....a fost ca naiba...

valeria

http://community.webshots.com/user/kjmami

Cel mai frumos sfat pe care l-am primit cand ne-am casatorit a venit in versuri de un unchi de-al meu:

"Sa va fie casa casa!

Sa va fie masa masa!

Sa aveti un singur gand!

Sa va maniati pe rand!"

Apoi cel mai bun si cel mai folositor sfat l-am primit de la mama si anume intotdeauna sa facem totul impreuna: cand unul gateste celalalt pregateste masa sau spala vasele, cand unul aspira celalalt sterge praful, si tot asa si nu aplicat numai la treburile casnice, bineinteles...astfel impartim totul...am urmat acest sfat si mereu am avut sentimentul ca suntem parti egale al unui intreg si cladim amandoi pe aceeasi fundatie.

Oana [gravi] 17+ si [copil] nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Sfaturile bunicii mele:

- sa te mariti din dragoste, ca stai cu el o viata si trebuie sa-ti faca placere

- copiii sunt lumina ochilor, dar cresc si "zboara" din cuib, trebuie sa te asiguri ca tu si sotul tau nu va "pierdeti pe drum"

- sa nu depinzi financiar de sotul tau, chiar daca stai acasa

etc

Inteleapta femeie, nu? [il] Asa gandea de acum 60 de ani... Mai scriu daca-mi amintesc ceva.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!

http://www.point.ro/andrei/

Mai Guestus, chestia cu ierarhia tine la armata sau oriunde in alta parte, numai in casnicie nu. Nici nu ma mira ca vine de la un barbat. Aaaa, si apropos de femei si de barbati:

se duce Adam catranit in audientza la D-zeu:

-Doamne, Dumnezeule, de ce ai facut-o pe Eva asa de frumoasa?

-Ca s-o poti iubi, mai Adame!

-Ah, Dumnezeule, da' de ce-ai facut-o asa de proasta?

-Apai, mai Adame, ca sa te poata iubi si ea pe tine!

Eu am un singur sfat, pe care eu nu l-am urmat, fiti inainte de toate un cuplu, incercati sa ramaneti aceia care ati fost la inceput, nu lasati cotidianul sa va omoare, mai apoi fiti parinti.id="Comic Sans MS">id="purple">

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...