Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cel mai bun sfat

Recommended Posts

quote:Originally posted by Guestus

Asta este cel mai bun sfat...[:D]...biserica.org"Cat ar fi femeia de invatata, trebuie sa fie supusa barbatului. Ca barbatul este cap al femeii si Hristos cap al barbatului. In ordinea asta este ierarhia in familie."

id="quote">id="quote">Desigur, dincolo de motivul mesajului pe forum, caruia eu ii dau valoare de buna intentie, acest sfat este minunat.Cititi printre rinduri, "ascultati" cu mintea, luati aminte cum s-ar spune.Femeia trebuie sa fie si sa ramina femeie si barbatul trebuie sa fie si sa ramina barbat. Mi-a luat ceva timp si filosofie sa inteleg asta dar cred, per ansamblu, ca a meritat!Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Stiti, cred ca si mie mi s-au dat sfaturi inainte de nunta, dar nu cred ca le-am auzit. Si mie mi-a spus nasa noastra de cununie: ZI CA EL SI FA CA TINE.

Cred ca este cel mai bun sfat.

Am citit aici cateva sfaturi foarte interesante si foarte frumoase. Mai ales ala cu boul si beleaua.

Am si eu o prietena care se marita anul viitor, ce sfat sa-i dau, caci mie nu mi-a mers prea bine. Poate ala cu a pune problema in asa fel incat sa creada ca este idea lui, nu?

Pupik de la Onyx si Vlad

quote:Originally posted by daniela_b

Cititi printre rinduri, "ascultati" cu mintea, luati aminte cum s-ar spune.

Femeia trebuie sa fie si sa ramina femeie si barbatul trebuie sa fie si sa ramina barbat.

id="quote">id="quote">

Bine spus. Foarte bine spus.[cool]

poze multe cu noi

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...