daniela_b Postat Septembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 5, 2006 quote:Originally posted by GuestusAsta este cel mai bun sfat......biserica.org"Cat ar fi femeia de invatata, trebuie sa fie supusa barbatului. Ca barbatul este cap al femeii si Hristos cap al barbatului. In ordinea asta este ierarhia in familie."id="quote">id="quote">Desigur, dincolo de motivul mesajului pe forum, caruia eu ii dau valoare de buna intentie, acest sfat este minunat.Cititi printre rinduri, "ascultati" cu mintea, luati aminte cum s-ar spune.Femeia trebuie sa fie si sa ramina femeie si barbatul trebuie sa fie si sa ramina barbat. Mi-a luat ceva timp si filosofie sa inteleg asta dar cred, per ansamblu, ca a meritat!Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
onyxg1998 Postat Septembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 5, 2006 Stiti, cred ca si mie mi s-au dat sfaturi inainte de nunta, dar nu cred ca le-am auzit. Si mie mi-a spus nasa noastra de cununie: ZI CA EL SI FA CA TINE. Cred ca este cel mai bun sfat. Am citit aici cateva sfaturi foarte interesante si foarte frumoase. Mai ales ala cu boul si beleaua. Am si eu o prietena care se marita anul viitor, ce sfat sa-i dau, caci mie nu mi-a mers prea bine. Poate ala cu a pune problema in asa fel incat sa creada ca este idea lui, nu? Pupik de la Onyx si Vlad Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Rufus Postat Septembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 5, 2006 quote:Originally posted by daniela_b Cititi printre rinduri, "ascultati" cu mintea, luati aminte cum s-ar spune. Femeia trebuie sa fie si sa ramina femeie si barbatul trebuie sa fie si sa ramina barbat. id="quote">id="quote"> Bine spus. Foarte bine spus.[cool] poze multe cu noi "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.