Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

pilula Jeanine intrerupta

monice

Recommended Posts

Salut,

Am si eu o intrebare, doctorita endocrinolog mi-a prescris Jeanine, am luat doar 4 zile (incepind din ziua a 5-a a ciclului) si dupa ca am intrerupt, doar dupa 4 zile mi-a venit iarasi ciclu!! Stie cineva daca e normal sa apara ciclu asa repede daca intrerupi tratamentul cu Jeanine? Dupa ce am intrerupt pilula, am observat ca sinii mi s-au marit putin, dar destul de vizibil si au ramas asa chiar dupa menstruatie. E normal sa reactioneze corpul asa de intens, doar dupa 4 pilule? Cum as putea afla cind mi se intimpla ovulatia dupa aceasta intrerupere?

Multumesc anticipat pentru lamuriri, daca cineva ma poate ajuta!

Monice

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Monice, de ce ai intrerupt? Cand ti s-au prescris, probabil era cu un scop. Nu te poti razgandi asa usor cand iei hormoni, pot aparea dereglari mari.

Tinand cont ca ai luat din ziua 5 a ciclului, timp de 4 zile, nu se poate spune sigur daca vei ovula luna aceasta. Sunt sanse sa fie inhibata, sunt sanse sa ovulezi normal.

Ovulatia o poti detecta prin monitorizarea temperaturii bazale, timp de mai multe luni, dar nu are efect in timpul administrarii contraceptivelor. Se gasesc si teste de ovulatie la farmacie, depinde pt. ce vrei sa stii data (conceptie/anticonceptie).

Oricum, daca nu s-a produs vreo dereglare majora, la urmatorul ciclu menstrual vei avea ovulatie.id="purple">

Dianaid="green"> si domnisorica Iulia Anastasiaid="red"> (15 iulie 2005)id="purple">id="Comic Sans MS">id="green">
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...