Lorenza Publicat Septembrie 2, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 2, 2006 Buna! Am auzit ca uneori dupa o anexita trompele se pot lipi!Am avut si eu anexita,prin ce analiza pot sa aflu daca am ramas si eu cu asa ceva!M-ar interesa nu in vederea conceptiei ci in vederea anticonceptiei,daca ma intelegeti ce vreau sa spun,am deja numarul de copii doriti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorenza Postat Septembrie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 3, 2006 Aderentele care ar putea sa apara se vad la histerosalpingografie. Chiar daca anexita a fost bilaterala si ai ambele trompe "lipite" nu poti te folosi de treaba asta ca metoda contraceptiva, intrucat aderentele pot uneori sa permita trecerea ovulului...cu atat mai mult, daca anexita a fost pe o singura parte si daca ai avea o trompa cu aderente, cealalta trompa iti permite sa concepi. Oricum, aderentele nu sunt regula dupa anexite, adica nu apar atat de frecvent, iar investigatia de care vorbeam nu e tocmai o placere! Cel mai bine discuti cu ginecologul si o sa te sfatuiasca el ce metoda contraceptiva sa alegi in functie de varta si de istoricul tau vine bebe! Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!(quote) Multumesc mult de raspuns! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Septembrie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 3, 2006 Aderentele care ar putea sa apara se vad la histerosalpingografie. Chiar daca anexita a fost bilaterala si ai ambele trompe "lipite" nu te poti folosi de treaba asta ca metoda contraceptiva, intrucat aderentele pot uneori sa permita trecerea ovulului...cu atat mai mult, daca anexita a fost pe o singura parte si daca ai avea o trompa cu aderente, cealalta trompa iti permite sa concepi. Oricum, aderentele nu sunt regula dupa anexite, adica nu apar atat de frecvent, iar investigatia de care vorbeam nu e tocmai o placere! Cel mai bine discuti cu ginecologul si o sa te sfatuiasca el ce metoda contraceptiva sa alegi in functie de varta si de istoricul tau vine bebe!id="blue"> Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou![flo]id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.