Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137

Recommended Posts

Bine ati venit! [bis] Sa fie cu noroc![cheers] Continuare de la Cap.136

Decembrie 2005

[gravi]Martha78 - cap. 97

Ianuarie 2006

[gravi]floricika - cap. 98, anangel_lexi - cap.98, ionica - cap.99, Princess - cap.103, Adriana mica - cap.103, mexxa-cap.103

Februarie 2006

[gravi]MamiFlori - cap 104, Mirona - cap 109

Martie 2006

[gravi] Danita - cap 116

[bb] Catrinel 17 (cap. 49), 23 martie - Oana Carina

Aprilie 2006

[gravi]ingeras26a - cap121, Madana - cap.122, Catalina - cap. 124

Mai 2006

[gravi]Cristinna- cap. 125, Kateryna - cap. 126, Oana Bucur - cap. 128, Megbeng - cap 129

[bb]CamiM (cap.58), 8 mai - Sofia-Alexandra; Virgi (cap.61), 17 mai - Luana Claudia; Shoricutza (cap.62), 26 mai - Ana

Iulie 2006

[gravi]monica b - cap. 131, Karra80 - cap. 132, Alionushca - cap. 133

[bb]Alexia27 (cap.83), 18 iulie - Eileen Nicole

August 2006

[gravi]claubd - cap. 135, ellamiss - cap. 135, oana- dana - cap. 136

[bb]Iube2001 (cap.83), 3 august - Ana- Daria

Lista ramane deschisa!!! Urmam noi, cat de curand! id="red">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 306
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca nu a vrut nimeni sa ma salveze am cautat singurica si am mai gasit ceva informatii la arhiva.Se pare ca [8**][8**]cu ovar polichistic nu pot conta pe testele de ovulatie.Cele interesate gasesc informatia, precum si teste de ov. ieftine aici:

http://www.babyhopes.com/ovulation-predictor-kit.html#buy (postat de shobo)

Somn usor![hippi]

Buna fetelor...

Ma lamuriti si pe mine cu ceva? In luna iulie o doctorita mi-a spus ca nu am avut ovulatie (dupa o echo intravaginala) si ciclul mi-a venit dupa 8 zile de tratament cu utrogestan.

Dupa ciclu vreo 2 -3 zile mi-am luat temperatura intravaginala si aveam vreo 36.5. In a 15-a zi....37.4...si a16-a zi...si a 17-a...tot 37.4-37.5 desi daca imi luam temeratura normal, aveam 36.4-36.5. Este adevarat ca nu mi-am luat temepratura nicodata dimineata...dar ma intreb...oare a fost ovulatie? In zilele in care temperatura intravaginala esra crescuta mi-am luat sotul de o aripa si [xinpat]...pentru ca ne dorim un [copil]..tareeeeeee mult!

Pentru echilibrarea procentului de hormoni, doctorita mea mi-a prescris o diagrama...cu vit A si E(care hranesc ovarele) si orgametril....

Acum imi tot iau temperatura intravaginala si nu creste mai mult de 36.4. Oare a fost ovulatie????

Oare am reusit sa cocepem bebeul mult dorit?

Anul trecut am ramas insarcinata de la primul contact neprotejat...era prima data cand incercam...din pacate sarcina s-a oprit din evolutie.

Acum mi-am facut si analizele, toxoplasma..si toate cele..sunt bune, mai putin sumarul de urina.

Ma tot intreb daca luna asta organismul meu a fost normal!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...