Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Remedii naturale pt paraziti intestinali !?

Idaira

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Idaira...imi cer scuze ca am intrat pe subiectul deschis de tine dar aceeasi problema o am si eu cu baiatul meu de un an si 10 luni....la copro nu a iesit nimic in schimb....simptome...la" greu"....eu am gasit pe net mai multe tratamente naturiste.....dar as mai vrea si alte pareri si alte tratamente incercate de alte mamici la puii lor.Cu scuzele de rigoare si cu multumirile anticipate...astept raspuns!

Am uitat sa spun ca ce am gasit eu si ce am inteles ca cel mai bun tratament ptr parazitii intestinali(geardia)este:helmiflores combinat cu ceai de secara.coriandru si cimbru timp de o luna.

Pupici si multa sanatate all.

Oana ,mamica nazdravanului Danut

Distribuie pe alte site-uri

Am inteles ca usturoiul ajuta. Cica se piseza o caciulie de usturoi, se stoarce zeama care se lasa la macerat de seara pina dimineata. A doua zi se i-a cite o lingurita de zeama de doua ori pe zi. Cred ca functioneaza si mincind cit mai mult usturoi cu anumite alimente (peste de exemplu, fasole verde etc)si e in orice caz mai placut.

Letitia1

As vrea sa spun ca pe langa informatiile pretioase de mai sus adaug si eu cateva:

- exista posibilitatea ca la o singura de scaun sa nu iasa copro pozitiv, in general analizele dureaza si pana 2-3 sapatamani.

- atunci cand se face un tratament impotriva parazitilor, acesta are caracter general, adica toata familia; tratamentele se fac de 10-14 zile , cu 10 zile pauza, dupa care 10-14 zile tratament;

- as mai aduga si alte produse naturiste cu efect benefic: uleiul de dovleac ( se gasesc si sub forma de capsule), usturoiul, tinctura antihelmintica, etc

- nu stiu cati ani are copilul tau Idaira, dar daca se poate sa-i dai mai putin lapte dulce in perioada tratamentului ar fi bine pentru ca acesta este un mediu prielnic pentru dezvoltarea si inmultirea unor paraziti.

Alina[vampa] si printul Rares[testoasa]

Pozele noastre

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...