Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

rezultate analize medicale

morena06

Recommended Posts

salut,

o mare rugaminte am si eu ..tocmai am primit rezultatele analizelor medicale si-as dori o interpretare ..daca e cineva care-mi poateda o mana de ajutor pana ajung la doctor, va roggg ..

rezultate sunt:

biochimie

glicemie - 83.16mg / dl

calciu seric total - 8.41 mg/dl

calciu ionic seric - 3.73 mg

fibrinogen seric - 310mg/dl

TGP - 14.19 U/L

TGO - 21.4 u/l

ex sumar urina

albumina / glucoza - absent

celule epiteliale / leucocite - rare

oxalat de calciu - prezent

hematologie

VSH - 10mm/h

hemoleucograma

para - rezultate

WBC - 6.8 X 109/ L

LYMPH - 1.8 X 109 / L

MID - 0.5 X 109 / L

GRAN - 4.5 X 109 / L

LYMPH% - 26.0%

MID% - 7.4%

GRAN% - 66.6%

HGB - 14.7g/dL

RBC - 4.62 X 1012 L

HCT - 44.1%

MCV - 95.6fL

MCH - 31.8 pg

MCHC - 33.3 g/dL

RDW-CV - 13.0%

RDW-SD - 45.1 fL

PLT - 278 X 109 /L

MPV - 11.3 fL

PDW - 15.5

PCT - 0.314%

cristina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

De obicei ,la analize, ti se da alaturi si limitele normale in care ar trebui sa fie cuprinse,unde ti le-ai facut ....la micromedica?

Dupa cum vezi sunt si eu din p neamt,daca vrei sa vb cu fetele din acest oras te invit la clubul nostru din forumul Prieteni dintotdeauna, topiculPiatra Neamt perla Moldovei...te asteptam!!

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Cristina, analizele sunt bune, cu exceptia faptului ca ai cristale de oxalat de calciu in urina. Asta inseamna ca poti face pietre la rinichi.

Prima masura este sa bei mai multa apa (cu continut scazut de minerale), suc natural de fructe, ceai de plante, iar daca este cazul va trebui sa reduci consumul de rosii, spanac, fructe de padure negre, alune, care contin oxalati.

Medicul iti va spune daca trebuie regim alimentar. In mod normal cresterea lichidelor dizolva cristalele si problemele dispar.

Sanatate!id="purple">

Dianaid="green"> si domnisorica Iulia Anastasiaid="red"> (15 iulie 2005)id="purple">id="Comic Sans MS">id="green">

Diana ,cand ai pietre la rinichi se vad la ecograf?Eu am o durere surda in abdomen parca mai mult spre stanga,mai ales dimineata cand ma trezesc si trebuie sa merg la baie sa urinez,sa fie ficatul?Ceva este si la ecogaraful pe care l-am facut acum cateva luni dr. mi-a zis ca totul e ok dar asta nu inseamna ca toate functioneaza normal.

Cand am fost la dr mea de familie,se uita la mine de parca eu n-ar trebui sa fiu bolnava,chiar daca am numai 29 de ani.Cred totusi ca trebuie sa fac niste analize,numai ca ma streseaza faptul ca nu stiu de la ce ar putea sa fie durerea asta...la un moment dat ma gandeam ca poate e de la ovare,dar cred ca trebuie sa fie mai jos durerea.

Totusi pietrele alea se vad la ecograf??

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Dana, da, se pot vedea, dar numai daca sunt calculi formati deja (chiar mici), nu doar cristale microscopice.

Daca este un stadiu incipient, ca in cazul de mai sus, numai un sumar de urina iti va arata.

Varsta nu conteaza, eu de ex. aveam cristale de acid uric la 19 ani. De atunci m-am invatat sa beau multa apa [:)].

Daca zici ca durerea e pe stanga, nu prea are cum sa fie ficatul (care e pe dreapta).

Iti recomand sa faci un set complet de analize (o data pe an dr. de familie este obligat sa ti le recomande, indiferent de varsta, primeste bani pt. asta), un consult general (mai ales rinichii), precum si un consult ginecologic (la femeie, din cauza asezarii organelor genitale interne, problemele renale pot fi confundate cu cele genitale, si invers).

Alte probele ai la urinat? de genul usturime, durere, senzatia ca nu ai terminat de facut, drumuri dese la baie...id="purple">

Dianaid="green"> si domnisorica Iulia Anastasiaid="red"> (15 iulie 2005)id="purple">id="Comic Sans MS">id="green">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...