nicolungu Publicat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 4, 2006 M-am hotarat sa ma descarc ! Nu am spus la nimeni pana acum ce am patimit (chiard daca prietenele ma bateau la cap ce am patit). Nu am putut ! Acuma v-am gasit pe voi, care stiti sa oferiti suport si intelegere. M-am casatorit acum 4 ani si inca de atunci stiam de convingerile sotului meu, confor carora majoritatea barbatilor inseala si eram constienta ca si el se incadreaza in acea majoritate. In tot acest timp am avut si eu banuielile mele (ca orice femeie), dar fara sa stiu nimic concret. Asta pana de curand. Dupa ce am nascut al doilea copil (in iunie anul acesta), fiind mai toata ziua acasa, apucam sa mai stau in fata calculatorului (cand ma lasau buburuzele mele) sa mai arunc cate un ochi pe forum. Cum sotul meu isi deschidea messinger-ul dimineata dupa care pleca la servici, vedeam cine il apeleaza. Printre cunoscuti aparea zilnic « alina simona » care ii trimitea cate o replica de buna dimineata, dar de fiecare data ii inchideam. Binenteles ca l-am intrebat pe sotul meu cine este si mi-a spus ca este o cunostinta. La inceput nu mi s-a parut ciudat, pentru ca am vazut ca sotul nu incerca sa se ascunda, dar mesajele pe care i le trimitea respectiva persoana au inceput sa devina tot mai insinuante, asa ca am inceput sa am anumite banuieli. Apoi a venit o zi de vineri, cand sotul ma suna sa-mi spuna ca merge seara la un coleg in alta localitate si ca s-ar putea sa vina numai dimineata, ca il aduce colegul cu masina. Toata noapatea am stat ca pe spini (intuitia asta, bat-o vina) si la cinci dimineata cand ma duc la bucatarie, arunc un ochi pe geam si-l vad pe sotul meu coborand din taxi. In acea dimineata l-am pus sa-mi raspunda sincer daca intradevar a petrecut noaptea la colegul sau si mi-a raspuns « da ». Binenteles ca toata ziua am fost tafnoasa, ne-am aruncat si ceva replici dure, dar neavand nici o dovada, am zis sa-i acord prezumtia de nevinovatie. Pana la proba contrarie. Care a venit a doua zi, cand el a plecat cu fata cea mare la un botez iar eu i-am deschis messinger-ul (ii stiu parola – el mi-a spus-o) si peste ce dau – un mesaj de la ea !! Mi-a stat inima in loc, l-am citit de cateva ori, nu-mi venea sa cred (ciudat, pentru ca ma asteptam). Am salvat mesajul si l-am asteptat sa vina acasa. Stati sa vi-l arat : (7/23/2006 5:10:43 PM): ce mai faci puiutz?...sper ca ai depasit situatia incordata de sambata, de la tine de-acasa....mi-e dor, tare dor de tine...ma gandesc la tine si-mi dau seama ce mult imi lipsesti , ca nu esti langa mine...ce liniste sufleteasca ai putut sa-mi conferi in acea zi!...nu o voi uita niciodata...chiar imi doream sa stea timpul in loc......vreau sa stiu daca esti bine?.....ai grija de tine....te ador Ei, atunci mintea mea a inceput sa faca tot felul de scenarii, despre cum am sa-i spun, in tmp ce sufletul meu trecea de la agonie la furie si durere. Noroc ca sotul a venit destul de tarziu si am apucat sa ma calmez, asa ca i-am aratat mesajul si l-am intrebat ce are de gand sa faca. In primul rand a recunoscut, apoi mi-a spus ca a cunoscut-o pe un site de intalniri, ca el voia doar sa « socializeze », si ca ea i-a propus sa se intalneasca in acea zi deoarece a venit la noi in oras (ea e din alta localitate) si vorba lui « daca tot am ajuns pana acolo, hai sa o fac si pe asta ». Binenteles ca mi-a spus ca nu simte nimic pentru ea, ca el ma iubeste numai pe mine si spera sa-l iert bla, bla bla… Ideea e ca am hotarat sa trec peste asta, sa mergem mai departe, nu stiu daca il voi putea ierta, oricum am purtat destule discutii de atunci, pot spune ca acum comunicam chiar mai bine, avem o multime de planuri pentru viitor si totusi… inca mai doare ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 quote:Initial creeata de nicolungu inca de atunci stiam de convingerile sotului meu, confor carora majoritatea barbatilor inseala si eram constienta ca si el se incadreaza in acea majoritate. id="quote">id="quote"> Asta nu-i in regula! Trebuie sa renunte la convingerile astea din dragoste si respect pentru tine. Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002 Cresc... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paky Postat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 Da e dureros intradevar si o sa te mai doara mult timp de acum incolo. Iti spun din experienta, pe mine si acum ma mai doare desi au trecut ceva ani. De iertat l-am iertat, de uitat nu pot sa uit si de fiecare data cand imi aduc aminte ii fac si lui ziua amara, asa ca sa nu creada ca mi-a trecut. Nu sunt 100% sigura dar 90% cred ca nu-i mai trebuie aventuri. Adica asa a fost intelegerea atunci cand am aflat. M-a durut enorm, dar am avut langa mine o prietena care m-a ajutat mult si care m-a facut sa inteleg ca, atata timp cat el ma iubeste, ma respecta, cat am o casnicie fericita nu merita sa sufar sau sa-mi distrug casnicia pentru citez : "pentru 5 minute in care el se simte bine cu o alta" Si sa stii ca (la rece vorbind) asa e. Lui i-am spus normal sa nu se mai intample astfel de lucruri dar daca as afla de o alta aventura probabil ca l-as ierta iar, si nu pentru faptul ca-l iubesc enorm ci pentru ca eu sunt multumita de relatia noastra. A nu intelege gresit, nu sunt sadica, nu-mi place sa sufar si nu as accepta o aventura de durata sau una care sa-i schimbe comportamentul fata de mine. si i-am dat un sfat ori o faci si nu te stie nici pamantul, ori daca nu esti in stare sa fii secretos mai bine nu o mai faci. Si datorita meseriei sorul meu intra in contact cu f multe femei, dar de atunci si pana azi nu am "mirosit nimic in neregula" incearca sa mergi mai departe, constuiti-va in continuare viitorul, ai sa vezi ca pana la urma trece sau cel putin nu mai doare asa de tare. Timpul e cel mai bun medicament. pupici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THEO Postat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 Buna Nico, Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator acum 2 ani( mai precis acum 2 veri) si de fiecare data ma gandesc cu infrigurare ce momente groaznice am trait in urma cu exact 2 ani. Sotul meu a avut o aventura cu o femeie care a durat 2 luni; culmea si ea era casatorita; nu stiu exact de cate ori s-au intalnit pentru ca era de langa Timisoara iar noi locuim la Buc. Oricum am fost la un pas de a ne desparti. Chiar si acum dupa doi ani am o mare curiozitate sa o vad; ba chiar sa o intreb cum de a putut sa aiba o relatie cu un om casatorit si cu copil stiind asta? Tu nu ai curiozitatea sa o vezi, sa stii cum arata? La noi in familie sa zicemca subiectul este inchis, dar nu pot ca uneori sa nu-i fac reprosuri. Exact acum 2 ani pe 4 septembrie sotul meu imi spunea ca are pe altcineva. A fost cea mai groaznica veste pe care am aflat-o cu toate ca banuiam, dar refuzam totusi sa cred ca este adevarat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elle_seb Postat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 Da, Rilbuc, la asta ma gandeam si io[:-)))] Sa-i dam un mesaj fetei Scuze pentru off topic. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolungu Postat Septembrie 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 Rilbuc, nu a fost cu intentie sa-i dau ID-ul, am dat copy si paste si nu am mai recitit mesajul, oricum mersi de raspuns Theo sa stii ca stiu cum arata pentru ca i-a trimis sotului poze pe mail cu ea si cu copilul ei (e casatorita si are un copil), chiar am vorbit o data cu ea pe mess, nu am mai scris in mesajul initial ca ar fi prea multe de povestit; si da, si eu ii mai fac reprosuri si nu pierd nici o ocazie sa-l ating! Paky acelas lucru cred si eu, ca nu merita sa-mi stric casnicia pentru o "ratacire" - mai ales ca il iubesc si da, cred ca si el ma iubeste. Mersi mult inca o data pentru raspunsuri, mai ales ca vin de la persoane care, din pacate, au trecut prin asa ceva! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giulia71 Postat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 Felicitari pentru taria pe care ai avut-o cand ai decis sa-l ierti si sa mergeti inainte. Si eu cred ca a fost doar o ratacire, dar ramai pe pozitii, adika fi vigilenta[detectiv]. Sa auzim de bine ;) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rilbuc1 Postat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 Ce intelegeti voi prin "vigilenta"? Sa stai mereu cu teama ca poate va repeta? Pai daca nu mai poti sa ai incredere in partener(a) e aiurea. Nicolungu, am sters mesajul initial, nu mai avea rost dupa editul tau si mai continea si ID-ul "fetitei dulci". Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Septembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 Da, esti mare daca ai putut trece peste. Fa-l insa pe taran sa inteleaga ca nu-ti vei face un obicei din asta. poze multe cu noi "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolungu Postat Septembrie 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2006 Rilbuc, mersi ca ai sters mesajul. chiar daca nu o am la suflet pe respectiva, Id-ul e ceva personal si nu cred ca poate fi folosit fara acordul posesorului - scuze, a fost scaparea mea! Rufus - "taranul" a fost avertizat! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.