Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

fiv la Sibiu.

hori

Recommended Posts

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Hori,

Bafta multa! Sper sa fi fost cu noroc...iti tin pumnii [:)]

Eu sunt din Valcea, si am vreo 4 ani de cand incercam sa facem un bebe. Am toate analizele OK, mai putin HSG pe care o fac ciclul urmator. Sotul e OK si el.

As vrea sa te intreb, in caz ca stii, daca ma duc la o consultatie la clinica cu toate analizele si le spun ca vreau FIV (m-am cam saturat sa astept), crezi ca accepta? Sau trebuie sa urmez un anume protocol (monitorizari, iarasi analize, bla, bla)?

M-am uitat pe site-ul lor si totul pare super OK.

Numai bine,

Arina [flo]

Distribuie pe alte site-uri

hori merci mult de tot1

daca ajung la sb o sa merg acolo cu siguranta

arina, si eu am mers la inseminare la GIULESTI cu toate analizele facute de mine si le-au luat in considerare

ideea e sa nu fie facute de mult timp(MAX 6 LUNI)

aspiranta[copil] din 2006

mergem inainte!trebuie sa reusim!

bUNA ariana.da ia toate analizele cu tine ca le ia in considerare,poate nu iti face Fiv din prima poate iti face inseminare daca sotul tau nu are probleme merita sa incerci si daca nu iti reuseste inseminarea iti faci FIV dar sper sa nu mai ajungi sa-l faci (FIV).multa bafta[flo]

Da. pot sa confirm! Dr. Chicea este un adevarat profesionist si un OM minunat, la fel prof. Strohmer de la Viena si toata echipa! Conditiile sunt excelente, esti tratata foarte bine, ascultata, nu trebuie sa "urmaresti" doctorii pe holuri cum am auzit ca se intampla prin alte parti. Este adevarat, dr. Chicea este f. ocupat si el, se sta mult, dar n-am auzit sa plece nimeni de la usa lui fara sa fi fost ascultat. Merita tot respectul!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...